KONYA’nın Akşehir İlçesi’nde müzisyen 20 yaşındaki Ozan Varoğlu yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı. TIR’ın altında yaklaşık 30 metre sürüklenerek parçalanan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Akşehir- Afyonkarahisar karayolunun 13’üncü kilometresinde meydana geldi. Müzisyen Ozan Varoğlu yönetimindeki 42 D 6390 plakalı otomobil, iddiaya göre, şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen 37 yaşındaki Hasan Hüseyin Ortagedik yönetimindeki 42 P 6156 plaklı TIR ile çarpıştı. TIR’ın altında yaklaşık 30 metre sürüklenen ve ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü Varoğlu ve yanında bulunan arkadaşı 30 yaşındaki Çetin Ongun, olay yerinde yaşamını yitirdi. Varoğlu ve Ongun’un cesetleri otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı İlçesi Dereçine Beldesi’ndeki bir dinlenme tesislerinde çalışan Çetin Ongun’un iki ay önce evlendiği ve arkadaşı Ozan Varoğlu’nun otomobille, Ongun’u tesisleri götürdüğü öğrenildi.
Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Hasan Hüseyin Ortagedik gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.