İstanbul'da 10 farklı ilçede 60’ı aşkın adreste sabah 05.00 sıralarında eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 50'ye yakın kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da 70 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettikleri öne sürülen 21 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinin, 7 aylık çalışması ve teknik takibi sonucunda, sabah saatlerinde 200 polisin katılımıyla 70 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Fuhşa aracılık ettikleri belirlenen Dinçer D, Bülent T, Nazmiye M, ve Hakan K'nin de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alınırken, aynı operasyon kapsamında oyuncu ve bazı eski mankenlerin de aralarında bulunduğu 23 kadın ''mağdur'' sıfatıyla ifadelerine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Fuhşa aracılık ettikleri belirtilen şüphelilerin, bazı kişilere 1000 ile 5000 dolar arasında kadın pazarladıkları iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne ''mağdur'' sıfatıyla getirilen kadınların, sağlık kontrollerinin yapılması ve ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacakları bildirildi.

Operasyonun halen devam ettiği ve yeni gözaltıların olabileceği öğrenildi.