Eyüp Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Mürsel Tekneci’nin Yeşilpınar’da gerçekleştirdiği ev sohbeti programına konuk olduk. Katılımın yoğun olduğu ve bir çok konunun ele alındığı ev sohbetinde misafirler program sonunda memnuniyetlerini dile getirdiler.



Ev sohbetleri programları ile ilgili görüşünü aldığımız Meclis Üyesi Adayı Mürsel Tekneci şunları söyledi:

-“Bizler, Ak Parti Meclis Üyesi Adayları olarak her akşam en az bir eve konuk oluyoruz.Bu sohbetlerin amacı, seçmenlerimiz ile bir araya gelmek,onlara partimizin adaylarını ve projelerini tanıtmak ve gündem ile ilgili fikir alış verişi yapmaktır.
Biz bu sohbetlerde önce Belediye Başkan Adayımız Remzi Aydın beyi ve projelerini tanıtıyoruz. Daha sonra Büyükşehirin ve hükümetimizin yapmış olduğu projeler, hizmetler ve politikaları anlatarak seçmenlerimizin bilgilerinin tazelemesini sağlıyoruz.



Ayrıca, gündeme ilişkin konuları etraflıca konuştuğumuz bu sohbetlerde, kafası karışık veya kararsız duruma düşmüş seçmenlerin bir çok konuda aydınlatılmasını sağlıyoruz. Bu sohbetler sayesinde kararsız veya muhalif duruma düşmüş olan seçmenlerimizden ve ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimizden destek sözü verenlerin de olduğunu belirtmek isterim.

Önümüzdeki seçimlerin sorunsuz bir şekilde geçmesini ve herkes için hayırlı olmasını diliyorum”