Halil Aydın -Gazeteses.com / Hasan Turan Başkanlığında  düzenlenen  toplantıya STK temsilcilerinin yanısıra Ak Parti İstanbul 2. bölge Milletvekili aday adayı Şerife Betül (Melikoğlu) Han katıldı.

Giresun Federsyonu  STK temsilcileriyle  bir araya  gelerek mayıs ayında  düzenlenecek olan  Feshane günleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.



Giresun Federasyonunun davetlisi olarak geceye katılan Ak Parti İstanbul 2. bölge Milletvekili aday adayı Şerife Betül (Melikoğlu) Han yaptığı konuşmada;

Bu gün sizlerle buluşmamıza sebep olan federasyonumuza teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Ben Giresunlu ve hatta Giresun merkezde doğmuş bir hemşeriniz olarak bildiğiniz üzere Akparti’den İstanbul 2. Bölge 25. Dönem Milletvekili Aday adayıyım.

Adaylık başvurusu yaptığım günden bu güne tam 34 gün geçti.

Bu süre zarfında bir günümü değil bir saatimi dahi boş geçirmedim, heba etmedim.

Katıldığım her programda gittiğim her yerde bir hemşeriniz olarak çok önemli başarılara imza attım. Biliyorum ki sizler de yaptığım bu çalışmalardan haberdarsınız ve eminim ki kardeşinizle gurur duyuyorsunuz.

Sayın Başkanın STK temayülünde şahsıma sizlerle birlikte gösterdiği teveccühte bunun bir göstergesi olmuştur. Bu vesileyle de her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Şu anda sizlere yaptığım çalışmalardan bahsederek vaktinizi almayacağım. Lakin sizler beni izlemeye devam edin. Bu kardeşiniz sizi mahcup etmeyecek Allah’ın (C.C.) izniyle.

Çünkü ben çıktığımız bu yolda siyasi tecrübeme, sosyal çevreme değil, yetmiş milyon tüm Türk halkına güveniyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 400 milletvekili hedefine ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun 2023 hedefine canı gönülden inanıyorum.

Bu uğurda ille milletvekili olarak değil sade bir nefer olarak hizmet etmek de benim için bir şereftir.

İnançla çıktığımız bu yolda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, daha güçlü Türkiye olacağız.

Hepinizi saygıyla selamlar hayırlı geceler dilerim; diyerek  sözlerini tamamladı.