Gazeteses.com - Halil Aydın / AYKAR DENIZCILIK NAKLIYAT LTD.STI.yaptığı törenle 5. yılını kutladı



Aykar Denızcılık Nakliyat Ltd.Ştı. Genel Müdürü sn. Mustafa Aydın’ın mesajı
AYKAR DENIZCILIK NAKLIYAT LTD.STI. olarak 2010 yılında gerçekleştirdiğimiz kuruluşumuzdan itibaren geçmişten günümüze denizciliğin merkezi olarak kabul edilen Karaköy’ de müşterilerimize hızlı,hesaplı ve güvenilir hizmeti yaygın acente ağımız,genç ve dinamik kadromuz ile sunmayı ilke edindik. Bu vizyon çerçevesinde günümüze kadar ilkelerimizden ödün vermeden faaliyetlerimizi devam ederek 5. Yılımıza girmenin gururunu yaşıyor ve gelecekte gerek ülkemize fayda sağlayacak gerekse de müşterilerimizin memnuniyetini arttıracak pozitif değerler oluşturarak emin adımlarla büyümeyi kendimize hedef tayin ediyoruz.



Ana faaliyet konusu deniz taşımacılığı olan firmamız, özünde müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemiş olup, kuruluşundan bugüne kazanmış olduğu bilgi ve birikimleri müşterilerine ucuz, kaliteli ve güvenli hizmet olarak yansıtmayı amaç edinmiş ve bu doğrultuda faaliyetini sürdürmektedir.



Gerek dünyanın önde gelen güvenilir kumpanyaları ile yapılan özel navlun anlaşmaları gerekse geniş acenta ağımız sayesinde; Istanbul,Izmir,Gemlik , Mersin,Gebze,Antalya limanlarından tüm dünya limanlarına rekabetçi fiyatlarla kaliteli hizmet verebilmenin gururunu yaşıyoruz.



Hizmet verdiğimiz servis ve bölgelerle ilgili gelişmeleri ve uygulamaları düzenli olarak takip etmenin, çağın getirdiği yenilik ve teknolojileri yaptığımız iş ile entegre etmenin gerekli prosedürlerin hızlı ve doğru bir şekilde uygulanması noktasında ne kadar önemli olduğunun farkındayız.Bu noktada yaptığımız işin istikrar ve kalitesinin artırarak devam ettirmek için gerekli kadro, sistem ve ekipmana sahip olmak da sektördeki pek çok forwarderdan bizi ayıran en önemli noktalardan biridir.



Yaptığımız işe duyduğumuz saygı , bizi daha dikkatli ve özenli olma noktasında uyanık tutan en temel bileşenlerden biri. İş ortaklarımız ve hizmet verdiğimiz firmalarımızdan gelen olumlu reaksiyonlar da bu noktada amacımıza ulaştığımızı göstermektedir. Zira bu moral değerlerle ve çağdaş yaklaşımlarla atılan adımlar , 2013 verilerine göre,18.780 teu ihracat-ithalat konteyner taşımamızda , kayda değer oranda break bulk,RO-RO taşımalarımızda ve full gemi kiralamalarımızda önemli başarı elde etmiş bulunmaktayız. Bu başarı bize gelişimimiz noktasında gerekli zemini hazırlamıştır. Dinamik kadromuzdan ve yılların bize kattığı deneyimden aldığımız güç ile bu rakamların artacağına olan inancı moral ve motivasyonumuzu arttıran önemli noktalardan biridir.




Yaptığımız işte, insan faktörünün başarının anahtarı olduğunun bilincindeyiz. Bu noktada, personelimizin işin stresinden biraz olsun uzaklaştırıp,hem motivasyonumuzu arttırıcı hem de çalışanlarımız ve yöneticilerimiz arasındaki bağı kuvvetlendirici ,her ay düzenli olarak yaptığımız şirket aktivitelerimiz bulunmaktadır. Bununla birlikte,iftar organizasyonları,yılbaşı yemekleri , çalışanlarımızın doğum günlerinin kutlanması gibi kolektif aktivitelerimiz ile birlikte şirketimiz için özel olan bazı günlerde de Aykar ailesi olarak hep bir arada olduk ve olmaya devam etmekteyiz.Çalışanlar arasındaki bağı kuvvetlendirmenin ,insan onuruna yakışan çalışma koşulları ve ortamını oluşturmanın öneminin farkındalığının ,çalıştığımız firmalarımıza ve iş ortaklarımıza sunduğumuz güler yüzlü hizmet ve hızlı servisin önemli bir ayağını oluşturduğunu söyleyebiliriz.



Bunlarla birlikte şirketimizin işleyiş ve gelişiminde önemli yeri olan özverili ve yetenekli personellerimizin bu başarılarını taktir etmek ve devamlılığını dilemek amacıyla çeşitli ödüllendirmeler ve taktirlerde bulunmaktayız. Bunun en somut örneklerinden biri olarak, şirketimizin kurulduğu ilk yılından itibaren Aykar’ın yanında olan , her zaman çalıştığı firmanın menfaatlerini koruyarak yaptığı işe artı değer katan şirket Müdürümüze , kendisini başarılarından dolayı tebrik etmek amacıyla plaket takdim edilmiştir.Bu tur farklı ödüllendirmelerimiz devam etmektedir……..




Mr. Mustafa AYDIN
Aykar Denizcilik Nakliyat Ltd.Şti.
Tel : +90 212 245 07 97 Pbx Fax: +90 212 293 31 05
Ofis Mobil:0530 144 94 52- 53 Gsm +905325853410
skype:mustafa.aykardenizcilik
[email protected] http://www.aykardenizcilik.com