AZAKLIOĞLU NECATİ BAY EĞİTİM KÜLTÜR SOSYAL YARDIM BAŞAKANI NECATI BAYIN

2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞI DOLASIYLA BURSİYERLERE HİTABEN VAKIF MERKEZİNDE YAPTIĞI KONUŞMASI:

Sevgili bursiyerlerimiz;

2012-2013 eğitim ve öğretim yılına başalamış olmanın heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.yeni ders yılının bursiyerlerimze eski mezunlarımıza ve azaklıoğlu vakfı ailemizin tüm mensuplarına sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini en iyi duygularımla cenabı Allahtan temenni ediyorum.

Gençliğimize eğitim ve kültür hayatımıza ve milletimizin istikbali ve hizmeti bir sevda haline getiren azaklıoğlu vakfımız 6 yıldan beri bursiyerlerimize aylık burslarını aksatmadan ödemekte ve gençlerimizin başarılarında pay sahibi olmanın hazını yaşamaktadır.

Hala İstanbul üniversitelerinde 100 civarında bursiyerimiz bulunmaktadır.bu gençelerimize burslarına her ay vakıf merkezimizde toplu halde veriyoruz. Her ayın ikinci cumartesi günü azaklıoğlu vakfımızın genel merkezinde bir kültür etkinliği düzenlemektedir.



Bu kültür etkinliğimiz türkiyenin değerli ilim adamları akademisyenler,mahalli idarelerimiz lider ve idareciler değişik iş kollarlındaki uzmanlar konferans vermektedirler. Öğrencilerimiz bilgi dağarcına yaptığımız bu hizmetimizle aynı zamanda öğrencilerimizide yarına hazırlamış olmaktayız.



İstanbuldaki öğrencilerimiz her ay burslarını almak üzere vakıf merkezine gelerek hem kültür ziyafetimizde istifade ediyorlar hemde birbirlerini görerek sohbetlerde bulunuyor.Birlikte vakıf yemeği yedikten sonra gelecek ayın toplantısında tekrar buluşmak üzere ayrılıyorlar.



Azaklıoğlu vakfımız her zaman büyüyen gelişen ve bursiyer sayısı artan büyük bir ailedir.bu vakıf ailemiz sizin için kuruldu; sizinle büyümekte ve gelişmektedir.



Yakın bir gelecekte vakfımızın kendi özel üniversitesine kavuşması en büyük idealimizdir.iyişallah bu mutlu hedefe sizlerle birlikte ulaşacak ve bunun heyecanını hep beraber yaşıyacaz.



Gelecek eğitim ve öğretim yıllarını bu salona sığmaz kalabalık bursiyerlerimizle sizlerle mezun kardeşlerimizle çok daha manalı ve heyecanlı acılışlarda buluşmak üzere hepinize tekar hoş geldin diyorum.



Yeni ders yılınızı kutlu hatıralarla ve başarıyla geçirmenizi diliyor hepinizi Allaha emanet ediyorum.

Necati BAY :VAKIF BAŞKANI

Gazeteses haber : Halil Aydın