Bayrampaşa Belediyesi, Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında, Tuna Sosyal Tesisleri’nde şehit ve gazi ailelerini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Kurmay Albay Ahmet Gümüş, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl,isatanbul Şehit ve Gaziler sosyal dayanışma derneği başkanı Feim Özgür.

Bayrampaşalı şehit Mustafa Delikanlı’nın annesi Müyesser Delikanlı, Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, şehit Mustafa Delikanlı’nın devre arkadaşları, gaziler, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

BAŞKAN AYDINER: ŞEHİT AİLELERİ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR
Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Şehit aileleri, bu vatan için toprağa düşen şehitlerimizin bize emanetidir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak önemli görevlerimizden biridir. Biz, dün olduğu gibi bugün de onlarla beraberiz, onların sıkıntılarını ve dertlerini unutmamız mümkün değildir. Vatanımız için şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Bu topraklarda kahramanlık destanları yazan şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz” dedi.

Probram sonunda bir röpertaj yapan istanbul şehit ve gaziler sosyal dayanışma başkanı Feim Özgür şunları söyledi .Vatanın bölünmezliğine vurgu yapan özgür Şehitlerimizi ve Gazi Ailelerini derneğimizce her daim yanında olduk olmayada devam edeceğiz .çanakkale şehitlerini anmak içinde bu hafta gazilerimizle birlikte çanakkale şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizin ruhuna kuran'ı kerim okuduk.

Şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen program şehitlerimizin ruhu için Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen dualarla son buldu.