Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği Kadın Kolları, Yeşilpınar Lale Düğün Salonu’nda hanımlar için kahvaltı programı düzenledi.

 Eyüp Yeşilpınarda bulunan Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği bayanlara  özel kahvaltı proğramı  düzenledi
Sunuculuğunu  Murat Kur'un yaptığı Bayanların yoğun katılımıyla  düzenlenen  toplantıya  Eyüp Belediye  Başkanı Remzi Aydın,Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Bayram Demir Gençlik Kolları  başkanı  Soner İbiç ve  Dernek üyeleri,  Giresun Federasyonu  Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, GOP Trabzon Dernek başkanı Mehmet Kol, Yeşilpınar Mahalle  Muhtarı İlker  çomak katıldılar.   

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Büyük Osmanlı derneğinin  düzenlemiş olduğu kahvaltı programında dernek yöneticileri ve hanımlarla bir araya geldi. Başkan, annelerin üzerine büyük görevler düştüğünü; tarihimizi iyi bilmemiz gerektiğini belirterek en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Düzenlenen kahvaltı programında Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bayram Demir, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ilçedeki çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.


Remzi Aydın burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın: “Tarihimizi Çok İyi Bilmeliyiz”
“Osmanlı Devleti sömürgeci olmadığı için asırlar boyu hüküm sürdü. Tarihimizi bilmemiz gerekiyor. Bizi biz yapan kadim değerlerimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. Bugünkü yürüyüşümüzü ve bundan sonraki yürüyüşümüzü çok iyi algılayalım, çok iyi planlayalım.

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız yeni Türkiye’den bahsediyor. Geçmiş bir 10 yıla baktığımızda bir çok şeyin değiştiğini görebiliriz. Dünyanın her yerinde itibarlı bir Türkiye devleti var. Türkiye ne diyor? diye bakan devletler var.

Çok yakın takip ediliyoruz ve örnek alınıyoruz. Bütün bunlar itibarlı olmamız ve kendimize güvenmemizden kaynaklanıyor… IŞİD elinden rehinelerin kurtarılması büyük bir güçtür ve büyük itibardır. Tarihe tanıklıktır …Sizler yeni Türkiye’nin annelerisiniz. Büyük bir sorumluluğunuz var o da yeni Türkiye için daha sağlam temelleri atacak nesilleri yetiştirmekle mükellefsiniz.

Tüm sorumlulukların ötesinde böyle özel önemli bir göreviniz ve misyonunuz var. Çocuklarımıza sahip çıkacağız, tarihini iyi bilen vatanına, milletine, ümmete hayırlı bir evlat yetiştirme mükellefiyetindeyiz. Belediyemizin en büyük misyonlarından birisi insana yatırımdır. Çocuklarımıza ve gençlerimize yatırımdır. “

Program sonrası Başkan Remzi Aydın, Yağlıdere Parkı’nda incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Aydın, çevre düzenlemelerinin devam edeceğini söyledi. Yollardaki kaldırım çalışmalarını da yakından inceleyen Başkan, merkezi Yeşilpınar’da bulunun Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği’nin yerini de ziyaret etti.