Halil Aydın - gazeteses.com /
Eyüp Yeşilpınar Spor, sezon hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Yeşilpınar Taşocakları mekiindeki sahasında yaptığı kondüsyon çalışması ile devam etti.


Bu gün akşam saatlerinde Yeşilpınar Taşocakları mekiinde ki sahasına Spor hocası Ercan nezaretinde kondisyon çalışması ile sezon hazırlığına devam etti.

Takımını yalnız bırakmayan Genel Kaptan Mustafa Demir,  Hüseyin Sevim, Nebi Camcı,Nurullah  Doğan  ve sporcular hazır bulundular.

Genel kaptan Mustafa Demir gazetemize yaptığı açıklamada ;
Yeşilpınar Sporu hak ettiği yere taşımak için Yeşilpınar halkı ile el ele vererek oluşturduğumuz yönetimimizle birlikte sezon hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız ara vermeden devam ediyoruz.

Görüyorsunuz spor tesisi alanımıza okul yapılarak alanımız daralmış bulunuyor. Çok dar alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şeye rağmen zorlukları aşarak şampiyon olmayı hedefledik. Sezon açılıncaya kadar aralıksız çalışıp sezon sonunda kupayı alacağımızın sözünü veriyoruz.

Ligi şampiyon olarak bitirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten takımımıza yeni oyuncular transfer ederek alt yapımızı oluşturduk. Çok kıymetli hocamıza güveniyoruz Disiplinli çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Sporcularımıza da öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yönetimde bulunan arkadaşlarım bizleri yalnız bırakmıyorlar birlikte takımımızın yanında bulunup moral ve motivasyon sağlıyoruz.

Ordu Teknepınar köyü Dernek Başkanı Köksal Akyol yaptığı  açıklamada;
Yeni yönetimle  Yeşilpınar Sporun yanında olduğumuzu gösterip  desteklediğimizden  dolayı burada bulunuyoruz. Yeşilpınar Sporun hak  ettiğ yere gelmesi ve ve  daha iyi bir yere  gelmesi ve  gençlerşimizin spora yönelmesini  arzu  ediyoruz  diyerek  sözlerini tamamladı.