Halil Aydın - Gazeteses.com / Eyüp Yeşilpınarspor  Gaziosmanpaşa  Kazımkarabekir spor'u  evinde 1-0  yenerek grup lideri oldu.


Maçtan önce Kazım Karabekirspor Başkanı Mustafa Türlüve Yeşilpınarspor  Başkanı Köksal Yılmaz birbirlerine başarı dileyerek Birbirlreine   çiek ve  hediyeler  takdim  ettiler.

Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma’nın da  izlediği  Maçta  taraftarlar takımlarına  destek  verdiler.

Maç  sonucunu   gazetemize değerlendiren Kulüp Başkanı Köksal Yılmaz yaptığı açıklamada;

 Kardeş takım  Kazım karabekir spor ile  zorlu bir  mücadele  yaşadık . İlk yarıyı  golsüz  tamamladık. İkinci yarı
60. dakika da  Oğuzhan'ın  golüyle  1-0 lık  skoru yakaladık.  Bu sonulça  liderliğe  yükseldik. Yeşilpınar spor olarak sezonun başlamasıyla İlk iki haftayı mağlup bitirdik. Yöneticilerimizle ve sporcularımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıp ne gibi hatalar yaptığımızı tartışıp eksikliklerimizi giderdik.

Kaleci sorunumuz vardı; yeni kaleci teransfer ettik. Oyuncularımızıda maça motive ederek 3. haftayı galip bititdik ve ardında 4 hafta seri galibiyetle grup lideri olmayı başardık.  Oynayacağımız maçları da kazanarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz.

Yeşilpınar Kulüp Yönetimine,  Teknik  direktörümüz  Ercan Yerdak'a,Sporcularımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen Yeşilpınar halkına teşekkür edeim diyerek sözlerini tamamladı.


Fotoğraflar : Yerel  futbol.com