Sn. Cevat Sarıkartal sektörle ilgili çok önemli konularda tüm gerçekleriyle bizlere çok değerli yanıtlar verdi. Bizi kırmadığı ve sizler için bu aydınlatıcı röportajımıza cevap verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.

Sn. Cevat Sarıkartal’ın Gazeteses’e özel röportajı

1-Sayın Başkan, özgeçmişinizden kısaca bahseder misiniz?

1957'de Sivas  İli Kangal İlçesi Çaltepe'de, altı çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi, ilkokulu Çaltepe'de, ortaokul ve liseyi Malatya'da okudu.
Notalarla ve makamlarla bir diyalog kurarak hayatını anlamlaştırdı. Bağlama çaldı, şiir ve denemeler yazdı.

Çalışmaları birçok dergi ve gazetelerde yayımlandı. Birçok sanatçının kataloglarında yazılarına vurgu yapıldı. Elli beş bölümlük bir televizyon programı yaptı. Program ulusal kanallarda yayınlandı. Şiirleri bestelendi. Resim sanatına ilgi duydu. Önemli bir resim koleksiyonu oluşturdu.

Evli, Sema ve Seda adında iki çocuk babasıdır. Halen Gamas Mobilyacılar sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi sürdürmektedir.

FOTOĞRAFLAR  İÇİN  TIKLAYIN


2- Gamas’ın ekonomik gelişmesi, Mobilyacılık sektörünün yapısal durumu nedir? 

Cevap : Gamas Mobilyacılar Sitesi yeni bir anlayış ve yeni bir bakış açısıyla sokak işgallerinden ve dağınıklıktan kurtularak temiz bir site ve ekonomik pazarı elinde tutmak için aydınlatma, mobilya, mobilya aksesuarları, dekorasyon ve mefruşat ürünlerinin satıldığı bir çarşıya dönüşmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. 

Gamas Şehrin merkezindeki konumuyla mağazacılığa en uygun bir site olmalıdır. Kısaca biz şehrin merkezinde Gamas AVYM ‘yi oluşturmaya çalışıyoruz. Gamas’da alışveriş yaparken rüzgarla, yağmurla, güneşle yan yana olacaksınız. Burada ruhsal dengemizi bozacak ışık efektleri ve radyasyon salgılayan ses efektleri ve de elektrik kirliliği olmayacaktır.

Kapalı AVYM lere inat kirlenmemiş havası, rahat otoparkı gülümseyen tüccarıyla dostluklar kurabileceksiniz. Çayın ve kahvenin yudumlandığı insancıl bir yapıyla kucaklaşacaksınız. Burada on liranız çıkmadı diye elinizden ürün geri alınmayacaktır. Burada sahte kampanyalar yoktur. Burada satın aldığınız ürünler yerli ürünlerdir. 

Kendi sanatkarımızın el emeği ve göz nurudur. Burada yapay ürünler yoktur. Kısacası Gamas 21. Yüzyıl’ın ticaret şeklini sunuyor. Ruhsuz ve insanı içine almayan bir ticaret şeklini reddediyor. İstanbul’un merkezindeki bu çarşı için tüm İstanbulluları çarşıya bekliyoruz.

3. Gamasa ilgi ne durumda

Cevap : Gamas şehrin merkezinde vizyonunu değiştirirken son zamanlarda Gamas’ta beklentiler yükseldi. Adım Adım çarşıya koşan bu site için büyük oranda talep alıyoruz kiralık ve satılık olarak. Şu an ekonomik olan mülk değerlerimizin bir yıl sonra en az iki katına çıkmasını bekliyoruz. Yatırımcıların sitemize yönelmesi bizi de mutlu ediyor. Marka mağazaların da buradan mülk edinmeye başlaması beklentiyi yükseltti. Sitemize çok ilgi var. Yatırım yapacakların ellerini sıkı tutmaları gerekiyor.


4-Sitenizin güvenliğini nasıl sağlıyosunuz ?

Cevap: Üniversal vip güvenlik le anlaşmalıyız. Sitemiz büyük bir kamera ağı ile donatılmıştır. İki tane mobesa kamera vardır. Bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadık. Güvenli bir siteyiz.

5-Başka eklemek istediğiniz hususlar var mıdır?

Biz Gamas olarak daima kaliteyi ön planda tutuyoruz. Burada çalışan esnaflarımız müşteri odaklı olarak çalışmaktadır. Müşteri beklentileri Gamas esnafı için önem arz etmektedir. Hizmet sisteminin herhangi bir bölümünde müşterilerin problemlerini çözmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. 

Çözülmeyen problemler müşterilerden olumsuz puan almaktadır. Esnafımız müşteri odaklı müşteri memnuniyetine önem veren bir bütün olarak takım halinde çalışmaktadır. Gamas AVYM’yi en iyi seviyeye getirmek için çalışmalar yapmaktayız. Müşteriler firmalardan kendilerine iyi davranmalarını bekler. Aksi halde müşteri firmalara küskünlük ve güvensizlik duyar. Gamas içinde bulunan firmalar takım halinde çalışmaktadır. Bu da müşterilere güven vermektedir. 

Hizmet binamız da bulunan sergi salonumuz da zaman zaman yapmış olduğumuz resim sergileri, sitemizin tanıtım için  önem arz etmektedir. Resim sergisini ziyaret etmeye gelen vatandaşlarımız aynı zamanda Gamas'ı ziyaret  etmektedirler. Ulusal ve yerel medyanın da tanıtımımıza önemli ölçüde katkıları olmaktadır.Emeği  geçen    medya  mesuplarımıza   teşekkür  ederim. Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altun’aya bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.


 Gazeteses haber : Halil Aydın