Gamas Mobilyacılar Sitesi 2015 Olağan Genel Kurulu Cevat Sarıkartal Başkanlığında toplandı. 

Gamas Genel Kurulu 28 Mayıs 2016 cumartesi günü yapıldı. Heyecanlı ve bir kongrenin sergilendiği Abdullah Abay konferans salonunda, yapılan toplantı büyük ilgi gördü. Şehitlerimiz adına  saygı duruşunda bulunuldu. Gündem maddeleri konuşuldu tartışıldı, oylanarak yürürlüğe  konuldu.

Başkan Sarıkartal yaptığı konuşmada;

Yönetimimiz işbaşına geldiğinden bu yana ortak alan işgallerini önleme adına kıyasıya bir mücadeleye girişti ve bunda nispeten başarılı oldu. Bazı firmalar mahkemeye verildi, bazılarına ceza kesildi. Kısacası bu konudan taviz verilmedi. Sonra yeşil alan ve çevre düzenlemesi büyük oranda sağlandı.

Güvenliğe yatırım yapılarak, güvenlik üst düzeye çıkarıldı. Özel Güvenlik elemanını 1 kişi artırlması kararı aldık. Şu anda Gamasta bütün işyerleri ful dolu ve kiralık yer yoktur. Amacımız  gaması  cazibe bir AVM haline getirmektir.

Büyük bir talep alıyor,bu yüzden Gamas Mobilyacılar Sitesi şehrin ortasında ulaşımı kolay, üretim ve satışın aynı platformda yapıldığı yeni bir kent Avm’si cadde mağazacılığının ve toptan mağazacılığının yapıldığı,üretimin yapıldığı, rüzgarın,güneşin ve yağmurun keyfini çıkararak gezip alışveriş yapılacak bir cadde mağazacılığına yöneldi.

Toki ile ilgili sorunlarımızı  Avukatımız  aracılığıyla mahkemeye taşımış bulunuyoruz. Esnaflarınızın  daha iyi şartlarda üretimyaparak kazanmalarıiçin elimizden gelei yapmaya çalışıyoruz  diyerek sözlerini tamamladı.

Tahmini bütçe görüşülüp,aidatların % 10 artırılması karara bağlandı. Borçlarını ödemeyen esnafları % 2 ceza  ödemesi karara bağlandı. Gündem maddeleri okunarak oy birliği ile kabul edildi.