Halil Aydın-Gazeteses.com / Yoğun ilginin olduğu genel kurulda site yönetim kurulu başkanlığına yine Cevat Sarıkartal seçildi.

Sultangazinin parlayan yıldızı,Gamas Mobilyacılar Sitesinin olağan genel kurulu 28 mart 2015 günü saat 14:00’de Gamas Mobilyacılar Sitesi Abdullah Abay Kongre salonunda yapıldı.Yarışmaya 2 aday katıldı.

Üyelerin büyük bir çoğunlukla teveccüh gösterdikleri Cevat Sarıkartal,konuşmasında;
Depo olacak bir siteyi parlatarak bir çekim merkezi yaptıklarını ve Sultangazinin en hareketli toptan ve perakende merkezini gerçekleştiklerini,siteye gelenleri sıkı bir markajla,ince eleyip sık dokuyarak kalkınan bir site amaçladıklarını ve bunda da başarılı olduklarını anlattı. Sarıkartal çevre emlak değerlerinde ve emsal sitelerden örnekler göstererek nasıl bir aşama içinde olduklarını sıraladı.

Cevat Sarıkartal Gamas çarşısındaki güvenlik önlemlerini de aşama aşama nasıl gerçekleştiklerini,şu anda güvenli ve huzurlu bir site hazırladıklarını anlattı.
Sarıkartal sanayi sitesine çağdaş bir hüviyet kazandırmak için; Sosyal sorumluluk projeleri de üstlendiklerini,çevre ve site birlikteliğini gerçekleştiklerini söyledi.Gamas’a televizyon reklam desteği de vererek tanınan bir site amaçladıklarını anlattı.

Belediye ve kamu kuruluşlarıyla iyi ilişkiler gerçekleştirdiklerini; Geçmişe vefa,geleceğe sevgi aşıladıklarını, sitenin kuruluşunda emeği geçen merhum Sabri Öztürk’ü rahmetle,sitemizin önderi kurucu başkanı Sayın Fehim Sancaklı başta olmak üzere Sayın Abdullah Abay’a ve diğer eski yöneticilere minnet,ve sevgi duyduklarını,bugün her bir işyerinin 900.000 TL’ye ulaştığı bu modern ve çağdaş sitedeki bu ortamın onlar tarafından temin edilmesi dolayısıyla sevgi saygı ve şükran duyduklarını söyledi.

Sarıkartal “Gamasta ki yarışın galibinin olmadığını galibinin sadece Gamas olduğunu vurguladı.Burası bir demokratik platformdur diyen” Cevat Bey,sadece yarıştıklarını söyledi.”Yine komşuyuz,arkadaşız,dostuz dedi” ve birlik beraberlik mesajları verdi.

Gamas Yönetim Kurulu başkanı Cevat Sarıkartal büyüyen, gelişen,hayata katılan,sorumluluk projeleri üstlenen bu siteyi daha da geliştirmek istiyoruz”dedi. 

Gamas genel kurulunu aşağıdaki liste seçimi kazandı.

Yönetim Kurulu :

1-CEVAT SARIKARTAL
2- AHMET TÜRKER
3- HASAN ÇINAR
4- HİLMİ KURTULMUŞ
5- MUSTAFA METİN ÖĞÜÇ

Denetim Kurulu :

1-ALİ OSMAN AYDIN
2-SEMİH YAPAR
3-MURAT GÜNAL