Foto galeriye git
 Kalp hastaları, Dünya Kalp Günü dolayısıyla “Kalp için sağlıklı ortamlar” temalı yürüyüşte bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yürüyüşe kalp rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gören hastalar ve yakınları katıldı. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen yürüyüşte anjiyo ve by pass tedavisi görmüş hastalar buluştu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra hastanenin Kulüp Kalbim üyeleri olan hastaların aileleri ve hekimlerinin katıldığı etkinlik, bugün saat 09:30’da Mevlana mahallesindeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda yapıldı.

Başkan Hasan Tahsin Usta, Türkiye’de sağlık alanında büyük atılım yapılmasına rağmen özellikle kalp hastalıkları konusunda yeterli bilincin oluşmadığını belirterek, “Bizim bu yürüyüşe destek vermekteki amacımız, kalp hastalıklarına karşı bir bilinç oluşturmaktı. 

Daha önce anjiyo ve by pass olmuş hastalarımız, onların aileleri ve hekimlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz yürüyüşte kalp hastalıklarına karşı bir duyarlılık oluşturmayı ve tedavi olmuş hastalarımıza moral vermeyi amaçladık. Bu etkinliği yaptığımız Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkımız da sizlerin yürüyüş yapmasına ve dinlenmesi için çok özel bir yer olduğunu burada hatırlatmak istiyorum.



Ben burada kalp hastalığı dolayısıyla tedavi olmuş hastalarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun diyor, bu etkinlikte bizlerle birlikte yer alan Kent Konseyi Kadın Meclisimize ve Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin değerli hekimlerine teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.Başkan Usta, daha sonra Gençlik Parkı’nda vatandaşlarla birlikte yürüyerek, çocuklarla fotoğraf çektirdi.