Alibeyköy Stadında oynanan  maçta, Giresun Emeksanspor Bahçelievlerspor'u 2-0 mağlup  ederek ligde kalma  mücadelesinde büyük başarı elde etti.

Giresun Emeksanspor Bahçelievlerspor maçında  Emeksan spor 22. dakikada Yunus Emre'nin  golüyle  1-0 öne geçti.İki takımında birer oyuncusu  kırmızı kart görerek  oyun dışı kalınca, onar  kişi oynadılar.  

İlk yarıyı  galip bitiren Giresun Emeksanspor 2. yarıdada  üstünlüğünü sürdürerek 88. dakikada  Şeref'in golüyle  skor belirledi. Zaman zaman, gol pozisyonları bulan bahçelievlespor ise  gol bulayınca  2-0 mağlup olarak  evine döndü.

Emeksanspor Kulüp Başkanı Serkan Cihan gazetemize yaptığı açıklamada:  
Çok güzel  Centilmence bir maç oynadık. Sporcularımızı   iyi motive  ederek  maçı kazandık  Antrönörümüze  futbolcularımıza ve bizlrden  desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. 


Son 3 maçta 9 puan alarak 17 sıraya yükseldik. İnşallah bundan sonraki maçlarıda kazanarak hak etiğimiz yere çıkacağız. Sporcu kardeşlerime de  ayrıca  aldıkları primi Lösemili Yusuf Kalende kardeşimize bağışladıkları için teşekkür ederim, diyerek sözlerini tamamladı.