Halil Aydın - gazeteses.com / Merkezi İstanbul’da bulunan Giresun Gençlik Derneği, Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Yağlıdere Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi.

Kahvaltı sponsorluğunu Güven Yapı Malzemeleri ve İnşaat’ın sahibi, Giresun Gençlik Derneği, Genç İşadamları Grubundan Nebi Çamcı’nın yaptığı toplantıya birbirinden değerli ve tamamı Üniversite mezunu gençler ile çok az sayıda misafir davetli katıldı.

Giresun Gençlik Derneği tarafından oluşturulan, Genç İşadamları, Genç Özel Sektör Yöneticileri, Genç Bürokratlar ile Genç sağlıkçılar, toplantı esnasında birbirleri ile daha yakından tanışma fırsatı buldular.

Toplantıda, Dernek Başkanı Gökhan Güven ile Gençlik Derneği’nin bu günlere gelmesinde ciddi emekleri olan Halil Kütük söz alarak, hem derneğin amaç ve hedeflerini, hem de yaptıklarını ve yapacaklarını anlattılar.

Katılımcılar arasında söz alanlar ise, böyle bir oluşumun, Giresun ilimizin geleceği ile ilgili çok önemli olduğunu, gençlerimizin bulundukları her noktada, Giresun’a hizmet için çalışacaklarından emin olduklarını ifade ettiler.


İstanbul esnaf ve sanatkarlar iş adamları Dernegi İ S E D E R İ Başkanı Mıstafa ŞEKER başkanlıgında kadın Kolları başkanı Seyhan GÖKM EN Kadın Kolları başkan yardımcısı Sibel sümeye Sibel Sümeyra Tekinok halkla ilişkiler başkanı yönetim kurulu üyeleri ile yogun bir katılımla giresunun genç iş adamlarının verdigi siponsoru Güven inş Nebi Camcı tarafından verilen kahvaltılı toplantısına katıldı

Toplantıya katılanlar arasında başarıları ile dikkat çeken gençlerimizden bazı isimler;
Osman Civil, Ege Et Üreticileri Birliği Başkanı, Tarım Bakanlığı Kırmızı et komisyonu üyesi, üyemiz,
Said Karahasan, Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı, üyemiz,
Serhat Karahan, ÖSS Türkiye Şampiyonu, üyemiz,
Erdem Kütük, Gazi Üniversitesi, okul birincisi, yönetim kurulu başkan vekilimiz,
Duygu Yıldırım, ÖSS Giresun İl Birincisi,
Fuat Karayel, Deniz ve Okyanus suyundan enerji üreten, buluş sahibi, üyemiz,
Hasan Altuntaş, Bahçeşehir Üniversitesi, Washington DC, İdari direktörü, Amerika temsilcimiz.
Sinan Türkmen, Avustralya temsilcimiz,
Ömer Karahasan, Genç İşadamları Grubumuzdan, Giresun İl Temsilcimiz,
Mashar Çolak, Yönetmen, belgesel yapımcı, üyemiz,
Taha Yasin Toraman, etesettur.com internetten satış firması sahibi, üyemiz
Mustafa Şeker, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadamları Derneği Başkanı, üyemiz

Toplantıya katılan misafirler;
Mustafa Şeker İSEDERİ İstanbul Sanayici İş adamları derneği Başkanı,  Hüseyin Sevim (Eyüp Belediyesi Meclis üyesi), Uğur Tokgöz (Giresun Emeksan Derneği  Başkanı), İlker Çomak (Yeşilpınar Mah. Muhtarı), Abdullah Akgün (Giresun Fed. Bşk. Yard.), Murat Yakupoğlu, (Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı), Nuh Çiçek (Eyüp Giresunlular Derneği Bşk. Yard.), İbrahim Balcıoğlu (Giresun Medya Platformu), Murat Aydın (Aydınses Gazetesi sahibi, Yağlıdere Parkı eski kafe işletmecisi)