Halil Aydın-Gazeteses.com /Giresunlular heşerisi Giresun federasyonu Başkanı (Ak Parti İstanbul 1. Bölge Millet Vekili adayı) Hasan Turan'ı desteklemek için  Yeşilpınar Lale  düğün  salonunda bir  araya geldi.

Toplantıya  Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Espiye belediye Başkanı Mustafa Karadere, Ak Parti Eyüp İlçe Başknı Süleyman Aykaç, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başlanı  Şahin Pirdal, Belediye başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Bekir Bayram, Basın mensupları,Yeşilpınar Muhtarımız Sayın İlker Çomak, kanaat önderleri, Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Kuğu, Giresun Federasyonu teşkilat başkanı Abdullah Akgün, Giresun Federasyonu yönetim Kurulu üyeleri, Çok sayıda   Giresunlu hemşerileri katıldı.

Yeşilpınar  Merkez Camii İmap Hatipi Kurra hafız  Hüseyin  Özdemir, Güzel Yayla Kuran Kursu   Müdürü Kurra Hafız  Hasan Rizelioğlu Kuran-ı Kerimden  ayetler okuyarak  dua  ettiler 

Espiye Belediyesi Başkanı Mustafa karadere,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Eyüp Ak parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Bekir Bayram  birer konuşma yaparak Ak Parti 1. Bölge Millet Vekili Hasan Turan'a  destek olduklarını açıkladılar.

Hasan Turan yaptığı açıklamada,

Bu gece hemşehri dayanışmasının en güzel örneklerinden birisini daha yaşadık. Eyüp ve Gaziosmanpaşa'da kurulu bulunan Giresun Derneklerinin Yeşilpınar Lale Düğün Salonunda organize ettiği gecede hemşehrilerimle gurur duydum. Kanal 28 Tv'den canlı yayınlanan dayanışma gecemize katkı ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran Eyüp Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın'a, Espiye Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karadere'ye, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Sayın Süleyman Aykaç'a, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başlanı Sayın Şahin Pirdal,a, belediye başkan yardımcılarına, meclis üyelerine, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Bekir Bayram'a ve basın mensubu kardeşlerime, Yeşilpınar Muhtarımız Sayın İlker Çomak ve muhtarlarımıza,kanaat önderlerimize, uzak yakın demeden İstanbul'un dört bir yanından gelen ve iki katlı salonu doldurup dışarıya kadar taşan bir kalabalıkla dayanışma örneği veren saygıdeğer hemşehrilerime ve hasseten bu geceyi tertip eden dernek yöneticisi kardeşlerimle Giresun Federasyonu yönetim kurulu ve üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca  bu proğram için  mekanını  tahsis  eden  Lale düğün salonu  işletmecisi Mekmet Kol  kardeşmede çok  teşekkür  ediyorum. Aşure ikramı yaparak geceye Muharrem Ayı ruhu katan Giresun Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Kuğu ve federasyon ekibimize, organizasyona büyük emek veren Abdullah Akgün ve yanında yer alan kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.