Halil Aydın gazeteses.com
/ İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği (İ S E D E R İ ) ile Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi ücretsiz sünnet kampanyası başlattı.

 İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği  (İ S E D E R İ ) Başkanı Mustafa Şeker, Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi Sahibi ve Başhekimi Muharrem Kuzkaya, ile ortaklaşa sünnet kampanyası başlattı.

İsederi başkanı Mustafa  Şeker Yaptığı açıklamada;
 İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği (İSEDERİ) Başkanı Mustafa Şeker,Üsküdar Anadolu Hastanesi Başhekimi değerli hocamız Dr. Muharrem Kuzkaya ile görüştük. Kendisine  Üsküdar Anadolu  Hastanesi ile  birlikte  sünnet kampanyası yapmak  istediğimizi  bildikdik.

Kendisine bize kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bu kampanyayı birlikte yürütebileceklerini söyledi. Kendilerine  bize yardımlarından dolayı teşekkür  ederm  diyerek sözlerini tamamladı.

Üsküdar Anadolu Hastanesi Başhekimi Dr. Muharrem Kuzkaya yaptığı açıklamada;

 İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği (İSEDERİ)Başkanı  Mustafa Şekere  hastanemile birlikte sünnet kampanyası   düzenlemek  istediğini  bildirmesi  üzerine  bizde kendilerine   Sünnet  kampanyasını  birlikte  düzenleyebileceğimizi bildirdik. hastanemizde sağlıklı steril bir ortamda  muayene, tetkikler yaparak, çocuklarımızın sünnetini yapıyoruz.

Sünnet olan çocuklarımızın  ürolojik  hastalıklara yakalanma  oranı Sünnet olmayan  lara oranla  çok  düşük. Sünnet olmak  aynı zamanda  dinimizin  emridir.Tıbbi ve cerrahi müdahale gerektirdiğinden, uzman hekimler tarafından yapılmalıdır  diyerek  sözlerini tamamladı.
 Çocuklarımnı  sünnet  ettirmek isteyen aileler;  Müracat için  İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneğinin ( İ S E D E R İ )

0 552 613 00 75 numaralı telefonundan  kayıt  yaptırılabilir