Halil Aydın - Gazeteses.com / İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar işadamları Derneği İSEDERİ Başkanı Mustafa Şeker Başkanlığında 1.yılını İlk adımını attı yürüyor; sloganıyla Eyüp merkez binasında kokteyl vererek  kutladı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadamları Dernegi İ S E D E R İ Yaşında yürüyor ilk adımınıtı sıloganıyla başlayan yürüyüşe İBB Meclis Üyesi Hasan Turan Giresun federasyonu Başkanı Abdullah Akgün ,Kaçkar tv den Metin Rusen , Ekin tv de Şebinkarahisarlı İzzet Bayram, İsederi yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Eyüp Meydanında toplanan İSEDERİ üyeleri Mehteran eşliğinde Türk Bayrağı İ İSEDERİ Flamasıve pankarlarla yürüyüşe geçti Halkın ilgi ile izlediği Yürüyüş dernek Merkezi Önünde sona erdi .Dernek Merkezi Önüne kurulan Kokteyl çadırınada misafirlere ikramda bulunuldu. Çeşitli Tv kanalı ve yerel basının izlediği

İsederi Başkanı Mustafa Şeker yaptığı açıklamada:
İSEDERİ Dernek yönetimine Proğramımız için katkıda bulunan işadamiza Dernek üyelerimize STK temsilcilerine tüm misafirlerize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. İSEDERİ 1 yaşında yürüyor proğamını yapmamızın amacı.

Enaf ve sanatkarlarımıza Derneğimizin amacı hakkında görüş ve düşüncelerimizi, projelerimizi anlatmaktır. Kıkıs zamanda çok yol aldık. Üyelerimizle birlikte İSEDERİ olarak önemli projelerimiz var. Bunlardan birçoğunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçtede Esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte olacağız.

Onların sorunlarının çözülmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. İş imkanlarını gelliştirip genişleteceğiz.İSEDRİ kart projesiyle Üyelerimize çeşitli firmalarla anlaşma yaparak indirimlr sağladık.

İşadamlarını yabancı işadamları ve konsololuk İş ateşeleriyle bir araya getirerek ticari ilişkiler kurmasını sağlıyoruz; diyerek sözlerini tamamladı. Sanatçı Salim Işıklı'nın söylediği birbirinde güzel Türküleri misafirler ilgiile izledi Hatıra fotoğrafı çekilerek proğram sona erdi.