Halil Aydın - gazeteses.com / İstanbul esnaf ve sanatkarlar İşadamları Derneği İ S E D E R İ baskanı Mustafa ŞEKER Başkanlıgında, Kadın Kolları Başlanı Seyhan Gökmen  Dernek  merkezinde Kadın kolları üyeleri ile  bir araya  geldi

Kadın kolları Başkan Yardımcısı Sibel Sümeyra Tekinok ( Parkur Turuzimin ) sahibi, İ S E D E R İ   Müdürü Reyhan IGDIR, Vizyoner Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Nurten Memiç ve çok sayıda İ S E D E R İ  ve kadın kolları üyesi katıldı.  

Başkan Seyhan GÖKMEN yaptığı  açıklamada;
Sayın  misafirlerimiz   her hafta   Kadın  Kollarımız için düzenllemi olduğumuz kahvaltı  toplantımıza  katıldığınız  için  hepinize  çok  teşekkür  edrim.

Bizim  amacımız   daha   geniş kitlelere ulaşarak üye İşadamlarımızın  birbirleriyle  olan  ilişkilerinin devamlılığını  sağlamaktır. Üyelerimize  çeşitli imkanlar sunmayı  hedefledik. Şu ana kadar  beklentilerimizin  çok  ierleme  sağlamış bulunuyoruz. 

İstanbul esnaf ve sanatkarlar İşadamları Derneği İ S E D E R İ baskanı Mustafa ŞEKER beye bize   böyle bir  imkan tanıdığı  için çok  teşekkür ederim. İnşallah  hep birlikte  daha  çok  önemli  işler  başaracağız. Hepinize saygılar  diyerek sözlerini tamamladı.


Toplantıda  görüş alışverisinde bulunuldu. İ S E D E R İ  Derneğinin  faaliyetleri hakkıdabilgi  verildi. Misafirlere  kahvaltıve çay ikram  edildi  Birlikte  hatıra  fotoğrafı  çekilerek  toplantı sona  erdi.