İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (İSEDERİ) Genel Başkan Mustafa Şeker Başkanlığında Sektörler kurulu kahvaltı pogramı düzenleyerek 2016 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıya  sektörlar kurulu Başkan ve üyeleri katıldı. Başkanlar  sektörleri hakkıda bilgi verdiler. 

İSEDERİ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şeker yaptığı konuşmada;
İsederi olaral 2 yıldan beri faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Derneğimizin sektörler birimlerini oluşturduk. Bu sektörlerimizin alt birimlerini oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz büyük Türkiye'nin geneline yayılmayı düşünüyoruz.

İSEDERİ olarak ticari faliyetlerimizi sürdürerek derneğimizin kazanç kapısı olmasını, üyelerimizin kazanmasını sağlayacağız. Bu tür toplantılarımız aralıksız devam edecek. Güvendiğimiz  sektör başkanları ile yolumuza devam edececeğiz.

Tüm sektör başkanlarımızın  canla başla  çalımasını  istiyorum. Kesinlikle bir amaç için çalışmalıyız. Medya birimlerimizle birlikte hedefimizibüyütmek istiyorum. Üyelerimizin tanıtım ve reklamlarını yayın kuruluşlarımızda ücretsiz olarak yapıyoruz. Bu tanıtımlardan dolayı kimsedenpara talep etmiyoruz.

En kısa zamanda  TV kanallarımızda yayın hayatına başlayacaktır; diyerek  sözlerini tamamladı.  Hatıra fotoğrafı çekildikten  sonra program sona  erddddi.