İstanbul GÜNDEM Gazetesi 7 Yaşında...

İstanbul GÜNDEM Gazetesi’nin “7. Yıl Kutlama Şöleni” 27 Mart Perşembe akşamı Eyüp Yeni Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde olurken, Plaket Töreni ve ünlü Sanatçı Latif Doğan konseriyle birlikte muhteşem bir Gece ile kutlandı.



Geceye son derece yoğun ilgi ve katılım olurken, siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda tanınan isimlerin yanı sıra, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Belediye Başkan Adayları ve İlçe Başkanları, Siyasi Parti yöneticileri, Kamu Kurum ve kuruluşların yetkilileri, İş adamları, Emniyet Mensupları, Dernek ve Sivil Toplum yöneticileri, Yerel ve Ulusal Basın Mensupları, ünlü Sanatçılar ve çok sayıda değerli dostlarımız katıldı.

Düzenlenen gecemizde, ayrıca bölgemizde görev yapan ve mesleğinde “En iyi ve En Başarılı” isimlere Plaket takdimlerimiz de yapıldı.



İstanbul GÜNDEM Gazetesi’nin 7. Yıl Gecesi’ne Katılan Misafirlerimiz…

Gecemizde sahne alan ünlü Sanatçılar; Latif Doğan, Uğur Aslan, Ahmet Ece ve Gülesin çifti, Ebru Hançer. Değerli Sunucumuz ise, Radyo Ekin’de ünlü DJ Dilek Ağacı ile organizatörü ve Ant Medya Dergisinin sahibi Arif Antlı misafirimiz olarak bizlere onur ve şeref verirken kendilerine gönülden çok teşekkür ediyoruz.



Gecemize; AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ile Yardımcısı ve Gaziosmanpaşa AK Parti Belediye Başkan A.Adayı Fevzi Durmuş, Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili ve Özel Kalem Müdürü İsmet Milan, Sultangazi Belediye Başkan



Vekili Fevzi Dülger, Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Fedai Karakol, BBP İlçe Başkanı Ömer Koç, CHP Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi adayları Binali Dağdeviren ve Hacı Taşan. TEK Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayişten sorumlu Emniyet Amiri Murat Şahin, GOPSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çınar ve Umut Şener, (TERDEF) Tercan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Güzel, Tüm Engelliler Dernek Başkanı Leyla Uğurlu, oğlu Osman Çoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri,



(YBBD) Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, Yerel Medya ve Basın Mensupları Dernek Başkanı Hasan Terzi, Gazetemizin köşe yazarlarından İbrahim Erdem Karabulut ve Ailesi, Yazarımız Abidin Dursun, Reklam Müdürümüz Hatice Mutlu, Gazetemiz İstihbarat Müdürü Ercüment Özdiker ve Ailesi, TEK Rumeli TV Spor Koordinatörü Erol Eftekin ve TV Spor Muhabiri Halim Tulis, Aydınses Gazetesi’nden Halil Aydın ve İsmail Acar, Sivil İnsiyatif Gazetesi sahibi Mithat Özdemir, Rota Gündem İnternet Haber sitesi sahibi gazeteci Şaziment Akkuş, Bayrampaşa Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Ceylan ve Muhabir Havidar Acun, Gazeteci Osman İslam, Haber 34 Gazetesi sahibi Salim Zorba, BBP İlçe Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyesi Adayları: Ahmet Coşkun, Bülent Güngör, Aytekin Kurt, Murat Serdar Bozkurt, Necmi Özdilek, Osman Görgüç, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’ın Erzincan’dan gelen dostları, TV Yapımcısı kardeşi Mustafa Gülnahar ve Ahmet Gülnahar ile ortağı Oğuz Karali ve yine TV Yapımcısı olan oğlu Kadir Gülnahar ve aile mensupları ve ayrıca, isimlerini sayamadığımız çok sayıda kıymetli davetlimiz gecemize katılarak bizlere onur ve şeref vermişlerdir. Tüm katılımcılarımıza ayrı ayrı şükranlarımızı sunarak gönülden çok teşekkür ediyoruz.



Gecemize Telgraf Gönderenler…

Gecemize özellikle seçim çalışmaları mazereti nedeniyle katılamayıp da Telgraf gönderenler ise: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol oldu. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı da çok teşekkür ediyoruz.

Gecemizin Sunucusu Dilek Ağacı…



İstanbul GÜNDEM Gazetesi’nin 7. Yıl Gecesi’nin sunuculuğunu Radyo Ekin’in ünlü sunucusu DJ Dilek Ağacı yaptı.

Gecenin sunucusu Dilek Ağacı (Şimşek) kısa bir konuşma yaparak İstanbul GÜNDEM Gazetesi hakkında tanıtıcı konuşma yaparak Gazetemizi ve Mehmet Gülnahar’ı kutlayarak bugüne kadar böylesine ilkeli ve güzel bir Gazeteyi çıkartarak bugünlere getirmesinden dolayı tebrik ederek teşekkür etti.

Dilek Ağacı, daha sonra İstanbul GÜNDEM Gazetesi’ nin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’ı açılış konuşmasını yapmak için sahneye davet etti.



Açılış Konuşmasını Mehmet Gülnahar Yaptı…

Gecenin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İstanbul GÜNDEM Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gülnahar, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sayın Milletvekilim, Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanlarım ve Başkan Adaylarım,

Ve Mülki İdari Amirlerim ile bu nezih mekan da bulunan çok değerli Meslaktaşlarım, saygıdeğer Sanatçı Dostlarım ve Tüm kıymetli konuklarım; Her biriniz bu Gecemize



HOŞGELDİNİZ, Şerefler verdiniz. Ayrıca, İstanbul GÜNDEM Gazetemiz’in 7. Yaş Günü Kutlaması’na katılımınızdan dolayı da herkese ayrı ayrı çok TEŞEKKÜR ediyorum.

Saygıdeğer ve çok değerli Dostlarım;

Yaklaşık 25 yıldır (Türkiye Gazetesi, Günaydın Gazetesi, Fotospor Gazetesi ve Hürriyet Gazetesi) gibi çeşitli Ulusal Gazetelerde görev yaptıktan sonra, 7 Yıl önce bugün İmtiyazını aldığım İstanbul GÜNDEM Gazetesi’ni bazen zor şartlarda da olsa Basın Meslek İlkelerine, Bağımsızlığa, Tarafsızlığa ve Objektif olmaya bağlı kalarak bugüne kadar çok şükür Okuyucularımızın sayesinde gazetemizi yaşattık ve yaşatmaya da devam edeceğiz.



İstanbul GÜNDEM Gazetesi, yaptığı Yerel haberler ile halkımızın sorunlarını Gündem’de tutarak, birçok önemli sorunun çözülmesine yardımcı olurken bazen de eleştirilere Maruz kaldığımız oldu. Ama her yaptığımız haberin verilebilecek bir Belgesi ve Cevabı da mutlaka oldu.

Gün oldu Şantaj ve Tehditler aldık, Gün oldu Mahkemeler açıldı, Gün oldu Çamur atmalar yaşadık AMAAA çok şükür bunların hepsinden Haklı ve Doğru olarak çıkan taraf biz olduk. Ve bu mahkemelerden kazandığımız Tazminatları da Yardım ve Hayır işlerinde kullanmak da bizlere nasip oldu…



Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da “Tarafsız, İlkeli, Güvenilir ve Objektif olarak hiç bir Ayrımcılık” yapmadan bu Misyon ve Vizyonumuzla da her zaman Milletimizin, Devletimizin ve Doğru olan kim ise, onun yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Ayrıca bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum. Tüm Bölge halkımız gazetemize, yani ‘Kendi Sesi’ne daha çok ve daha duyarlı bir şekilde sahip çıkar ise, genelde ayda bir çıkan gazetemizi 15 günde bir, Haftada bir hatta Günlük çıkarabiliriz. Bunun için, ilçe halkımızın, yöneticilerimizin, işadamlarımızın ve esnaflarımızın, gerek Abone olarak gerekse İlan-Reklam destekleri olursa “Sesiniz” daha gür çıkacaktır.

Bildiğiniz gibi, Avrupa’da Yerel Gazeteler ön planda olurken, Ulusal Gazeteler ikinci plandadır.



Çünkü, demokrasinin temeli Yerel’dir…

Çünkü, Yerel’de çevreler dar kapsamlı olduğu için kolay kolay Kalemler satılmaz.

Ayrıca Ulusalda çıkan haberlerin kaynağı da Yerel’dir. Bu mesele Ülkemizde ise tam tersidir. Ama, Avrupa’da oturan bu demokratik ve doğru sistemi artık Ülkemizde oturtabilmek için her İl’de ve İlçe’de yaşayan vatandaşlarımız bizim gibi İlkeli yayın yapan Yerel Gazeteleri gerçekten sahiplenmeli ve desteklemeli ki, buna biz de kavuşabilelim.

Şimdiden, Gazetemize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen gerek Okuyucularımıza, gerekse İlan-Reklam verenlerimize çok çok teşekkür ediyorum.

Şimdi, programa geçmeden önce, son olarak; müsaadenizle İstanbul GÜNDEM Gazetesi Ailesi’ni siz değerli dostlarıma Tanıtmak için sahneye davet etmek istiyorum.

Yazarlarımızdan İbrahim Erdem Karabulut, Prof. Dr. Sedat Özkan, Av. Selami Kurt, İbrahim Yıldız, Kadir Bıyıklı, Hüseyin Akarçeşme ve Songül Yıldız,

Haberler Müdürümüz Yalçın Arıcı, Spor Müdürümüz Erol Eftekin, Yayın Koordinatörümüz Hüseyin Demir, Reklam Müdürümüz Hatice Mutlu ve Ercüment Özdiker, ve İdari İşler Dağıtım Sorumlumuz Alper Önel…

7 Yıldır Gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen bu değerli arkadaşlarımla beraber mücadele ederek bu günlere geldik. Dolayısıyla, bu çok kıymetli mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Son olarak, bu nezih mekanda buluşmamızı sağlayan Eyüp Belediye Başkanımız sayın İsmail Kavuncu’ya, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Yerel Medya Dernek Başkanlarımıza, Gazeteci Meslektaşlarıma ve uzaktan ve yakından bu gecemize gelen tüm Dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Ve içinde bulunduğumuz seçim atmosferinden dolayı aramıza katılamayan dostlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İnşallah, nasip olursa 5 Yıl sonraki Gecemizde buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum… İyi eğlenceler diliyorum.”

Ünlü Sanatçı Uğur Aslan, Sahnede…

Sunucu Dilek Ağacı, yapılan açılış konuşmasından sonra sahneye ilk olarak ünlü sanatçı Uğur Aslan’ı davet etti.

Ünlü sanatçı Uğur Aslan sahneye çıktıktan sonra, “Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar ve Ailesini yıllardır tanıyorum ve Medya sektöründe büyük başarılara imza atmış ve İstanbul GÜNDEM Gazetesi’ni birçok sıkıntılara ve zorluklara rağmen bu günlere kadar getirmeyi başarmıştır.

Buradan Mehmet Abimi tebrik ediyorum ve nice 7 Yıllara hep beraber gelmeyi diliyorum” dedi.

Sanatçı Uğur Aslan gecenin açılışını ünlü şiiri “Karagümrük Yanıyor” ile yaparak, misafirleri muhteşem bir Müzik ve Şiir ziyafeti ile coşturdu.

Uğur Aslan’a Plaketi Takdim Edildi…

Uğur Aslan’a İstanbul GÜNDEM Gazetesi adına bir plaket takdim eden Mehmet Gülnahar, “Bugün yoğun programına rağmen beni kırmayıp aramıza katıldığı için çok değerli dostum ve kardeşim Uğur Aslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Dilek Ağacı, Uğur Aslan’dan sonra Latif Doğan’ı sahneye davet etti…

Ünlü Sanatçı Latif Doğan, Televizyon da sunduğu Küstüm Show programını İstanbul GÜNDEM Gazetesi gecesinde de sunarak konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sanatçı Latif Doğan, sırasıyla genç ve popüler sanatçı Ebru Hançer, Ahmet Ece ve Gülesin çiftini programına davet ederek bir anlamda muhteşem bir “Küstüm Show” programı da sundu. Konuklar gönüllerince eğlenirken, Latif Doğan’a da sevgi gösterisinde bulundular.

Latif Doğan’a Plaket Takdimi Yapıldı…

Mehmet Gülnahar, Latif Doğan’a programının sonrasında Plaket takdiminde bulunurken, “Çok değerli ve çok kıymetli aile dostum, sanat dünyasının ve gönüllerin “Latif Baba”sı olan sevgili Latif Doğan dostum, yoğun programına rağmen gecemize üstelik bir telefonumuzla beni kırmayıp katıldığın için, sana canı yürekten şükranlarımı sunarak ve tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Sevgili can dostum iyi ki varsın. Başarılarının ve bu güzelliklerinin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ünlü sanatçı Latif Doğan ise, “Sevgili Mehmet Gülnahar ağabeyimi ve Ailesini yıllardır tanırım. Kendisi ve Ailesi beni asla yalnız bırakmamış ve her zaman yanımda olmuştur. Tabii ki, böylesine güzel bir gecede ben de üzerime düşen görevi, yani Mehmet Ağabeyimin yanında yer alarak göstermek de beni son derece mutlu etti, Mehmet Ağabeyimin bana vermiş olduğu bu değerli Plaket aldığım en anlamlı Plaket olmuştur. Kendisine başarılarının devamını diliyorum ve nice 7. Yıllar’da hep birlikte görüşmek üzere herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

Plaket Töreni’ne Geçildi…

Sunucu Dilek Ağacı, Gecede İstanbul GÜNDEM Gazetesi’ne kurulduğu günden bu güne kadar her zaman yanında olup destek olanlara ve “En İyi ve En Başarılı” isimlere Plaketlerini vermek için Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’ı sahneye davet etti.

Dilek Ağacı, “Şimdi sıra, gecenin en önemli organizasyonuna geldi” diyerek plaket törenine geçildi.

İlk Plaket, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya verilecekti ama sayın Soylu mazereti nedeniyle geceye Telgraf göndererek katıldı. Soylu’nun telegrafı ise şöyle: “İstanbul GÜNDEM Gazetesi’nin 7. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlediğiniz kutlama şölenine davetiniz için çok teşekkür ederim. Fakat yoğun çalışma ortamından dolayı katılamadığım için özürlerimi bildirir, nice 7 yıllara hep beraber erme dileği ile başarılar dilerim.”

Daha sonra, Gaziosmanpaşa’da 4 Yıl Kaymakam olarak görev yapan ve ilçemizde birçok başarılara, projelere imza atan Bakanlar Kurulu Kararı ile Uşak Valiliği ne atana Sayın Seddar Yavuz adına Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü İsmet Milan’a takdim edildi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a verilecek Plaketi, yoğun programı dolayısıyla Altunay adına Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger’e takdim edildi.

Tüm Engelliler Gaziosmanpaşa Derneği Başkanı Leyla Uğurlu’ya ise Plaketini, İlçe Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü İsmet Milan takdim ederken, “Engelli vatandaşlarımız için yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutlar başarılarınızın devamı dilerim” dedi.

Dilek Ağacı sahneye bir Gazi oğlu olan ve yine kendisi gibi polis memuru olan Bomba imha ekibinde olan ve uzun yıllar başarılı hizmetler veren fakat bir bombayı imha etmek için uğraşırken, bombanın patlaması sonucu şu anda felçli bir duruma düşen babasına bakan İlçemiz Emniyet Müdürlüğünde Asayişten Sorumlu Emniyet Amiri Murat Şahin’i davet etti.

Kendisine Plaketini takdim etmek için Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal’ı davet etti.

Şahin, “Bu gecenin kendisi için sürprizlerle dolu bir gece olduğunun altını çizerek bizleri unutmayan ve Plaket vererek onure eden Mehmet Gülnahar’a çok teşekkür ederim” dedi.

Dilek ağcı Atilla Baykal’ın sahneden inmesini istemeyerek plaketini vermesi için Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Fedai Karakol’u sahneye davet etti.

Atilla Baykal ise, “Ben, Mehmet Gülnahar kardeşimi 7 yıl önce tanımadım, uzun yıllardır tanırım. Kendisi başarılı bir Gazeteci olan Mehmet Bey ile Yerel Medya Güç Birliği Derneği’ni kurup önemli çalışmalar yaptık.

Ayrıca Yerelde gazetecilik yapmak çok zordur ve bunu en iyi ben bilirim. Onun için, bölge halkı ve işadamlarımızın bu özel “Sesimiz”e artık gerekli desteği sağlamalarını bekliyorum. Bütün zorluklara göğüs gererek, gerek ailesine ayıracağı zamanı gazeteye ayırarak ve gerekse kendi maddi imkanlarını gazeteye kullanarak İstanbul GÜNDEM Gazetesi’ni özverili bir şekilde bu günlere kadar getirdiği için kendisini tebrik ederek başarılarının devamını dilerim” dedi.

Şırnak'ta Vatani görevini yaparken Uzaktan Kumandalı Mayının Patlatılması Sonucu Şehit Olan Piyade Er Hasan Güreşen’ in Annesi Zehra Güreşen’e Plaketini Gaziosmanpaşa İlçe Asayişten sorumlu Emniyet Amiri Murat Şahin vererek duygulu anlar yaşanmasına da vesile oldu.

Emniyet Amiri Murat Şahin çok duygulandığını söyleyip bir sürprizle karşılaştığını belirterek, “Hasan’ın Şehit haberini de Annesi Zehra hanıma o zaman Komiser idim ben vermiştim ve bugün burada Plaketini de vermek bana nasip oldu. Bu tesadüften dolayı da çok duygulandığımı söylemek istiyorum” dedi.

Yoğun programlarından dolayı plaket almaya gelemeyen diğer konuklara ise, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar bizzat kendilerini ziyaret ederek plaketlerini takdim edeceğini söyledi.

Gazetemizin Plaket Takdimi Yaptığı İsimler:

Eyüp Belediye Başkanı sayın İsmail KAVUNCU

Kağıthane Belediye Başkanı sayın Fazlı KILIÇ

Bağcılar Belediye Başkanı sayın Lokman ÇAĞIRICI

Eyüp Emniyet Müdürü sayın Kenan Şaban SÜZGÜN

Eyüp Garnizon ve Jandarma Komutanı, Topçu Kurmay Albay Alaattin KOÇ

Cumhuriyet Başsavcısı sayın Hüseyin FİDANBOY

Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Genel Müdürü sayın Burhan KÜLÜNK

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Adem KOÇYİĞİT

MEDEL Elektronik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi SARIMADEN

Gaziosmanpaşa Belediyesi CHP Meclis Üyesi sayın Murat HAŞHAŞ

Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Genel Kaptanı sayın Sami MENDİ

TERDEF’ten Mehmet Gülnahar’a Plaket…

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’a bir sürpriz de kendisinin de yönetim kurulunda bulunduğu “TERDEF”ten geldi.

Gecemize katılan (TERDEF) Tercan Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Süleyman Güzel, Başkan Yardımcılığı görevi olan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’a çalışmaları ve katkılarından dolayı Federasyon’un Plaketini takdim ederek başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.

Latif Doğan ve Uğur Arslan, Konukları Mest Etti…

Plaket Töreni bittikten sonra, geceye katılan Ünlü Sanatçılar Latif Doğan ve Uğur Arslan konuklara asla unutamayacakları muhteşem bir gece yaşattı. Şiirin ve Müziğin bir arada olduğu Gece muhteşem geçti.

İstanbul GÜNDEM Gazetesi’nin gecesinde ilk sahneye çıkan ve bir birinden güzel şiirleriyle renklendiren Uğur Arslan, geceye katılan konukları mest etti…

Daha sonra, bir anlamda müzik ziyafeti çeken birbirinden değerli sanatçılar sahne alırken, Gecenin asıl Sürpriz Sanatçısı olan Latif Doğan’ın sahne alması da, herkesi mutlu etti ve tüm konukların gönüllerince eğlenip coşmasını da sağladı. Bir ara, bazı konukların ünlü sanatçıyla fotoğraf çekilmek için yarışması da güzel sahneler oluşturdu.

Ünlü Sanatçı Latif Doğan sahnedeyken, özellikle Tüm Engelliler Dernek Başkanı’nın oğlu Osman Çoban’ın yanına gelip sarılarak göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı duygulu anlar yaşandı…

Bir tanem şarkısını ise, Osman Çoban’a hitaben söyleyen Latif Doğan, birlikte düet yaparak şarkı söylemesi de alkışla ve takdirle karşılandı.

Geceye yoğun seçim çalışmalarından dolayı katılamayan Siyasi parti temsilcileri ve Parti Genel Başkanları ve Genel Başkan Yardımcıları da gerek Telgraf göndererek gerekse Telefonla arayarak İstanbul GÜNDEM Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar’ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Tüm Katılımcılarımıza Teşekkür Ediyoruz…

Gecenin kapanış konuşmasını yapan İstanbul GÜNDEM Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar, “Gazetemizin 7. Yıl Kutlama Şöleni Gecesi’nde bizleri yalnız bırakmayan ve bu mutlu günümüzde de yanımızda olan tüm konuklarımıza şükranlarımı sunarak herkese ayrı, ayrı çok Teşekkür ediyorum.

İnşallah, Allah nasip ederse 10. Yılımızda yine hep birlikte ve aynı coşku içerisinde buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Bu geceye katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm dostlarımıza yürekten Teşekkürlerimi sunuyorum. Görüşmek dileğiyle, Hoşça kalın dostça kalın” diye konuştu.

Geceden mutlu bir şekilde ayrılan tüm katılımcılar ise, “Bu muhteşem ve yemekli geceyi bizlere yaşatan İstanbul GÜNDEM Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Gülnahar ve Ekibine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim nice 7. Yıllar nasip eder inşallah” diyerek gece sona erdi.