Eyüp Yeşilpınar esnafı ve STK’ları Yeşilpınar Spor kulübüne sahip çıkıyor . İşadamları ve STK’lar dan oluşan yeni yönetimde eski yöneticilerde yer aldı.Kulüp başkanlığına  Köksal Yılmaz seçildi.

U 19 Gençler Liginde nemağlup olarak Şampiyon olan  Yeşilpınarspora Eyüp  Belediye Başkanı Av Remzi Aydın'dan, Yeşilpınar esnafında ve  STK  temsilcilerinden büyük  destek  geldi.

Başkan Köksal Yılmaz  gazeteses.com internet haber siştemize yaptığı açıklamada;

Eyüp Yeşilpınar esnafı neredeyse imkansızlıklar nedeniyle yok olmaya yüz tutmuş; her şeye rağmen ne mağlup olarak sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımına sahip çıkıyor. Son yıllarda gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu illetine karşı kendi çapımızda çözüm arayışına girdik.

Gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmak için Yeşilpınar spor kulübümüzle gençlerimizi sportif faaliyetleri içine çekerek Uyuşturucu illetinden kurtarma yolunu seçtik. Umuyoruz ki bu çalışmalarımız Örnek teşkil eder bütün bölgelerde gençlerimiz çeşitli sportif faaliyetlere katılarak kötü alışkanlıklarından vaz geçerler. Geleceğe  hayırlı nesiller yetiştirmek  için  birlikte yola çıkmış bulunuyoruz.

Yeşilpınarsporun ne mağlup olarak şampiyon olduğunu duyan Yeşilpınar’lı vatandaşlar takımına sahip çıkıyor. Takımımızın Lider olarak Üs kulübe çıkmasından dolay hepimiz çok mutluyuz heyecanlıyız.

Takımımızı daha ileri seviyelere taşıyabilmek için maddi manevi her türlü desteği sağlayacağız.

Takımımız sahası olmamasına rağmen büyük başarı elde etmiştir. Allah’ın izni ile Belediye Başkanımızla görüşüp istişare edip Kulüp binamızı ve sahamızı yaparak futbolcularımıza daha iyi imkanlar sağlayacağız.

Yeşilpınar spor kulüp yönetimi 6 sporcu ile anlaştı. Bayram tatilinden sonrada başka futbolcularla anlaşarak yeni sezon takımını oluşturup lige hazır hale getireceği dedi.

‘’Köksal Yılmaz’’  Birlik beraberliğimiz bozumasın inşallah. Tüm İslam aleminin Müslüman kardeşlerimizin  mübarek Ramazan Bayramını kutlarım diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni yönetim :
Başkan Köksal Yılmaz, Başkan vekili Nebi camcı, Genel Kaptan Mustafa Demir, Mali İşler Başkanı Hüseyin Sevim, Yeşilpınarspor kulübü hocası Ercan Yerdak, Kulüp Müdürü Ergun Aykut, Yönetim Kurulu üyesi Olcay Uzun hazır bulundular. Diğer yöneticiler Bayram tatili nedeniyle toplantıya katılamamışlardır. Toplantıda Transfer konusunda hoca ile görüş alıverişinde bulunuldu.Yeşilpınar Kanat önderleri ve esnafları kulübüne sahip çıktı.