Saadet Parti Gaziosmanpaşa  İlçe  teşkilatı muhtarlara ve  yerel basına kahvaltı verdi.

  Saadetparti  Gop İlçe  Başkanlığı  muhtarların ve yerel basının  sorunlarının çözümü konusunda neler  yapılabileceği  hakkında  agörüş alışverişinde  bulunuldu.
Toplantıya Yıldız Tabya  Mah. muhtarı  İsmail  Korkmaz, Karayolları Mahalle  Muhtarı Hıdır Öz,  Bağlarbaşı Mahalle  Muhtarı  Hasan Koşar,  Barbaros Hayrettin Mahalle Muhtarı,  Halim Özke, Hürriyet  Mah. Muhtarı Zekeriya Çakır, Yenidoğan  Mah Muhtarı Mustafa BudaK, Karlıtepe  Mahalle muhtarı  Osman  Sönmeztürk, Mevlana  Mahalle  Mutarı Zeki Eşgünoğlu, Karadeniz  Mahalle  Muhtarı  Mustafa Furncu, yerel medya  mensuplarıyla  Saadet Pari İloçe  yönetimi katıldılar.

Saadet Parti İlçe Başkanı Recep Polat yap konuşmada;
Bu  günün mevcut iktidarı hizmetten çok  reklam yapıyor. Biz ise kısıtlı imkanlarımıza  rağmen Bonzai ile  mücadele proğramı  düzenleyerek  gençlerimize  sahip çıkıyoruz.  GOP  Belediyesi malesef   bu konuda bir şey yapmıyor.  Kentsel dönüşümle  ilgili olarak Belediyenin bir çalışmasının olmadığını görüyoruz. Eski başkan  Erhan  Erol  bir şey yapıp beceremedi, Yeni  Başkan Hasan Tahsin Ustanın da  bir şey yapma niyetinin olmadığını görüyoruz.  

Saadet partisi olarak esnaflarımıza   siftah  çalışması yapıyopruz.  Kapalı kepenklerin altından  1 Tl bırakarak esnaflarımızın hayırlı kazanç salamaları için  destekliyoruz. Dar gelirli ve  fakir ailelerle,  Yurdunda  uzaklarda yaşayan  Suriyeli  ailaelere  ilaç ve  yiyecek kampanyası düzenliyoruz.  Bu gün  ülkemizde toplumsal bir  ereyonun olduğu görülüyor.  Evlenme  oranları düşüyor, boşanma oranlrı her geçen gün  attıyor.

Suç oranlarının % 600 arttığını görüyoruz. Tomlumun büyük bir  sıkıntı içinde olduğunu  görüyoruz.   Mevcut  iktidar  dindar  gençlik yetiştireceğiz diyor. 13  yıldır baş ıboş  topluma  yararlı  olmayan bir  geçlik  yetiştiğini  üzülerek  görüyoruz.

Herkes borçlu durumda. Açlık sınırı 1200 TL Asgari ücret 900 TL. Açlık sınırının altında bir  asgari  ücret var.  Biz  iktidara gediğimizde asgari ücret  yoksulluk sınırının üstünde olacak.  Buda   asgari ücreti  % 30 artması  anlamına geliyor.

600 milyar dolar dış borcumuz var  yılda 51 milyar dolar faiz ödüyoruz. 40 milyar dolarda yatırıma ayırabiliyoruz. Ciddi bir ekonomik sıkıntı içinde olduğumuz  görülüyür. Dış  siyasette de durum iç açıcı değil. Irakta  Amerikaya destek olarak müslüman kardeşlerimizin  katledimesine, Mısır Libya, Lübnan,  Tunus, Suriyenin kan gölüne   dönmesine yardımcı oldular. AB'nin kapısında nöbet tutarak  boşuna  zaman harcıyoruz.

İslam birliği kurma  çalışması yok.   Büyük İsrail devleti  Fırat Dicle  arasında kurulmaya çalışılıyor.  Hatayda kamplarda  300 bin Suriyeli mülteci var. Bunların bir kısmı kasaba ve köylerde kalıyorlar.  Ciddi sıkıntıları var. Diğer illerdede  aynı sıkıntıları  olduğunu görüyoruz.  

Bizim  için her  seçim önemlidir. Ama  önümüzdeki seçim  var olma yok olma mücadelesidir. Hava alanı yollar köprüler yaptılar.  Allah razı olsun,  bunlar  yeterli  değil,  üretmek  üreterek istihdam  sağlamak  lazım. İktidara geldiğimizde  İslam Birliğini kurarak Milli birlik beraberliği sağlayacağiz.

Saadet partisi olara muhrarlarımızın ve Yerel basınımızın   sorunları bizim  sorunumuzdur.  hep birlinte  çözüm için çalışacağız. Muhtarlarımız  çok büyük mağduriyert yaşamaktadır.  870 TL  aylık  alıyorlar  onunda 400 TL'si  bağkur aidatına  yatırılıyor. Bu nedenle  muhtarların cazibesini  yitirdiği  gerçeğini  görüyoruz; diyerek  sözlerini tamamladı.      
Editör: TE Bilişim