Halil Aydın - Gazeteses.com
/ Gülçin  Mete'nin başkanlığında Vizyoner Kadınlar Derneği “KADIN İSTERSE” isimli tiyatro oyununun Galası  için toplandı.

İStanbul Esnaf ve  Sanatkarlar Dernneği İSEDERİ Kadın Kolları Başkanı Seyhan Gökmen'in misafir olarak katıldığı  toplantıda  Gala için  önemli kararlar  alındı. 

Vizyoner  kadınlar derneği Başkanı Gülçin  Mete yaptığı açıklamada;
Bizler Vizyoner Kadınlar Derneği’ni kurarken, Kadın bir bireydir, kadın isterse tüm kısıtlamalara rağmen başarır temasıyla hareketimizi başlattık. Bugüne dek gerçekleştirdiğimiz proje ve etkinliklerde kadının sesi olmayı, onları birey yapma ilhamını içimizde barındırarak çalışmalarımızı kuvvetli ve sağlam adımlarla attık. 

Bugün sizlerinde misafir olarak katıldığınız Yönetim Kurulu Toplantımızda; Kadını sanatla sentezlediğimiz ve onların sesini bir tiyatro oyunuyla kurgulayarak bir proje kapsamında sanat ekibimiz ile birlikte hazırladığımız “KADIN İSTERSE” isimli ilk oyunumuzun galasının son istişarelerine şahitlik ettiniz. Oyunumuz bugüne kadar İBB Kültür Merkezlerinde sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gösterimlerini gerçekleştirdi vede gerçekleştirmeye devam ediyor.

Vizyoner Kadınlar Derneği olarak farklı olmak, oluşturduğumuz projelerde farkındalık yaratmak adına profesyonel bir sanat ekibi kurduk ve ekibimizin ilk meyvesi olan “KADIN İSTERSE” isimli tiyatro oyunumuzu kadının toplumdaki yerini daha yüksek ve kaliteli bir şekilde duyurmayı başardık.

Yönetim Kurulumuzun vede siz değerli dostlarımızın destekleriyle her seferinde ve her yerde kadının sesi olmaya devam edeceğimizi belirterek sizlerin aracılığıyla tüm halkımızı Galamıza davet ediyor ve esenlikler diliyoruz. Diyerek  sözlerini ttamamladı.

Hatıra fotorğafı çekilerek  toplantı  sona  erdi.