Halil Aydın - Gazeteses.com
/ Eyüp  Yeşilpınarspor  üst üste  aldığı  4  galibiyetten  sonra   ara vermeden  antraman çalışmalarına   devam  ediyor.

Kulüp  Başkanı Köksal Yılmaz ve  diğer yöneticilerin de  takip  ettiği  antreman  çalışmaları   Alibeyköy stadında  gerçekleşti. 

Çalıçmalarıyla  ilgili  gazetemiz  bilgi veren  Genel kaptan Olcay UZUN  yaptığı  açıklamada; 

Yeşilpınar  spor  olarak sezonun başlamasıyla  İlk  iki haftayı  mağlup  bitirdik. Neticede kulüp  Başkanımız diğer yöneticilerimiz ve   sporcularımızla  bir  araya gelerek  durum  değerlendirmesi yaparak ne gibi hatalar yaptığımızı tartışıp eksikliklerimizi  giderdik.

 Kaleci  sorunumuz  vardı; yeni kaleci teransfer ettik.  Oyuncularımızıda   maça  motive  ederek  3.  haftayı  galip  bititdik ve ardında 4 hafta seri  galibiyetle  grup  lideri  olmayı başardık.

Takım  teknik  direktörümüz  Ercan Yerdak on gün  süreyle  kampa  gitti.  Hocamızın  boşluğunu   kapatmak  için  antreman  çalışmalarımıza   ara vermeden  devam  ediyoruz. Grup lideri  olmanın  sorumluluğunu  biliyoruz. Oynayacağımız   maçları da kazanarak   şampiyon  olacağımıza  inanıyoruz.

 Yeşilpınar Kulüp  Başkanına, Yönetimine, Sporcularımıza ve bizlerden  desteğini esirgemeyen Yeşilpınar halkına  teşekkür edeim diyerek sözlerini tamamladı.