Bulancak'ın tanınmış ve sevilen şahsiyetleri'nden İbrahim Azder'in oğlu İstanbul Özel Maltepe Gökyüzü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Haldun Azder'in çalıştırdığı okul futbol takımı İstanbul'da finale yükseldi.

Özel Maltepe Gökyüzü Ortaokulu futbol takımı, İstanbul il genelinde yapılan futbol turnuvasında rakiplerini ezici farkla yenerek finale adını yazdırdı. İstanbul Özel Maltepe Gökyüzü Ortaokulu Türkiye elemelerinde yarışacağı günü bekliyor.

Anadolu ve Avrupa yakasından 127 okulun katıldığı müsabakalarda İstanbul’u temsil edecek olan okullar arasına giren fubol takımını Bulancak Lisesi mezunu Bulancak'ın sevilen şahsiyetlerinden İbrahim Azder'in oğlu Haldun Azder Özel Maltepe Gökyüzü Otaokulu Beden eğitim Öğretmeni olup ,okulun futbol takımını çalıştırıyor. Baba İbrahim Azder yaptığı açıklamada,''Oğlum Haldun'la gurur duyuyorum.

Oğlumun çalıştırdığı okulun futbol takımı böyle bir başarıyı elde etmesi bir baba olarak beni çok mutlu etti.İnşallah İstanbul şampiyonu olarak yoluna devam ederler.''dedi.Sömestri tatili için memleketine gelen Haldun Azder ise,''Bu başarılarımız okulumuzda büyük bir mutluluk oluşturdu.

Finallere yükseldiğimiz için çok mutluyuz.Tüm oyuncularım çok büyük özveri ve azimle maçlara çıkıyor. yolumuza devam ediyoruz.Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.Bu konuda bize yardımcı olan okul müdürümüz Kemal Sarı ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.''dedi.