Giresun'lu bir eğitim gönüllüsü eğitimle yatıp eğitimle kalkan eğitim için Türkiye sınırları dışına taşmış biri.

Ufku görebilen gerçek bir rehber,modern,özgürlükçü,üretken ve yaratıcı,aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesini çok kısa sürede uluslarrarası bir marka haline getiren Giresun'un değeri Pirazizli İş Adamı Eğitimci Bahçeşehir Üniversitesi kurucusu Enver Yücel,...geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde hemşerileri ile 3.kez buluştu.

Yücel, doğduğu yer olan Piraziz’de hemşerilerine iftar yemeği verdi. Aralarında Piraziz kaymakamı Hüseyin Çam,Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu , Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt,Eski Giresun Anap İl Başkanı Bahtiyar Yıldız , çeşitli siyasi partililerin temsilcileri ve Yücel’in yakın aile akrabaları,eş ve dostlarının katıldığı iftar renkli görüntülere sahne oldu.

Programda İstanbul’dan özel olarak Enver Yücel tarafından getirilen Marmara üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Muzikisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ahmet Hakkı Turabi ve ona eşlik eden sazlar klasik kemençe Uğur Özcan ,vokelde Tahir Çağman yönetiminde ilahi şarkılar söyledi. Yemekte konuşan Enver Yücel ,Ramazan ayı bereketli ve hızıyla devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale dönüştürdüğü müz iftar yemeğinde vatandaşlarımızla buluşma fırsatı bulduk. Yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.En kötü günlerimiz böyle olsun.İçimizdeki barış,kardeşlik,dostluk sevgi ile büyüsün.Ramazan ayının sevincini, paylaşma duygusunu bizlere tattırdığı nız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Program sahura kadar devam etti.


 
Editör: TE Bilişim