Çok sayıda davetlinin katıldığı törende izdiham yaşanırken organizasyonun güzelliği damgasını vurdu.Çiftin düğün töreni siyasileri,bürokratları,iş adamlarını,Nesil ve Çakır ailelerinin akraba ve dostlarını bir araya getirdi.

Konukları gelinin babası Halil ve annesi Necla Nesil ile damatın annesi Azize ve babası Köksal Çakır samimi bir ortamda karşıladılar.
Gelin Fatmagül ile Damat Yüksel çiftinin düğün pastalarını kesmeleri sırasında mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

11 Ekim 2014 Cumartesi günü akşamı gerçekleşen düğün töreni adeta rüya gibiydi.Emekli öğretmen Necla-Halil Nesil'in kızı Fatmagül ile Azize-Köksal Çakır'ın oğlu Yüksel muhteşem bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Gerçekleşen düğün merasimi görkemli sunumlar ve itina ile hazırlanmış ikramların konuklara ikramı ile devam ederken gelin ve damat sahneye çıkarken büyük alkış aldılar.

Bütün yaşananların elbette hayata yeni adım atacak olan çiftin mutluluğu düğün merasiminin görkemli büyüleyici atmosferinin yaşanmasına tatlı anıların katılmasıydı.

Tören alanı Bulancak Kılıç Center Düğün salonu oldukça geniş bir alana sahipti. Alanın dizaynı konukların ağırlanması her şey yerli yerince düşünülmüş hiçbir ayrıntının atlanmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Gece geç saatlere kadar süren Nesil ve Çakır Ailelerinin dillere destan düğünü kalabalık bir davetlinin eşlik etmesiyle son buldu.

Darısı diğer gençlerimizin başına.Genç çiftlere Gazetemiz Ailesi olarak,sağlıklı güzellikler ve mutluluklar dileriz…