Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Öğretmenleri Meslek eğitimi çalışmaları sonrası,okulun açılış öncesi okulun müdürü Bahtiyar Hüsem,idareci Çoşkun Göktekin, A.Çağdaş Dervişoğlu ve okulun öğretmenleri bir kaç saatliğine'de olsa Bozat'ta ''Bozat Alabalık'' tesislerine Murat-Fırat Aydın'ın işletmeciliğini yaptığı tesis doğası,ferah ortamı,çalışanları herşeyiyle mükemmel.

Güzel bir balık ziyafeti doğa ile başbaşa tarifi zor yemekten sonra bahçede demlik ile çay keyfi paha biçilemez bir huzur ,hijyeni müşteri memnuniyetinin en önemli ayağı olarak gören tesis lere giderek balık yeme keyfini birlikte yaşadılar.

Okulun öğretmenleri'nin ricasını kırmayan okul müdürü Hüsem,14 Eylül 2014 okulların açılışından önce ki hafta sonu şehrin bunaltısı havasından bir kaç saatliğine de olsa kurtulmak ve Bozat'ın serin ortamında balık yiyerek stres atmak amacıyla güzel bir gün yaşandı.

Okul müdürü Bahtiyar Hüsem yaptığı açıklamada,''Siz değerli arkadaşlar en gençinden en yaşlısına kadar birlikte ve beraber aynı payda da birleştiğimiz sürece okulumuzda eğitimi en üst düzeye getireceğime inancım tamdır.El ele verip yapacağımız çalışmaları hayata geçirdiğimiz takdirde okulumuzda başarı oranı yükselecektir.

Başarının el birliği ile geleceğini unutmamak gerekir,birlik ve beraberliğin olduğu her yerde mutklaka başarı vardır''şeklinde konuştu.