Halil Aydın - gazeteses.con /  Hayırsever İşadamı Aykar Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın doğup büyüdüğü Elmabelen köyü Ayvacıoğlu Mahallesinde  iftar verdi

 Yağlıdere Elmabelen köyü Ayvacıoglu mahallesinde Hayırsever İşadamı (Aykar Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı) Mustafa  Aydın’ın  tertiplemiş olduğu iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. Aileleri ile iftara gelen köy sakinleri güzel bir iftar geçirdiler. Programa  Çevre köylerden misafirlerin de katılımı  ile  yaklaşık 350 kişi katıldı.



İftar Programına İlçe Kaymakamı Osman Aydoğan, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Verim, İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram ve Fikret Karaarsalan, İlçe Müftüsü Orhan Bal,Elmabelen köyü eski  muhtarı Mustafa Aydın ve çok sayıda mahalleli ve köylü katıldı.

Akşam  ezanının  okunmasıyla  nezih bir ortamda oruçlar açıldı. Misafirlerin  birbirleriyle  hoş sohbetlerinin  ardından yemek duası yapıldı. İkram  edilelen  çaylar  içildi. İftar Yemeğinin ardından Vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Osman Aydoğan vatandaşların sorunlarını dinledi ve köy hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu' köylülerle  
sohbet  edip sorunları hakkında  bilgi aldı. Programa  katılan misafirlere teşekkür  ederek  sözlerini tamamladı. 

Mustafa  Aydın Gazetemize yaptığı açıklamada;
 Köyümüzde geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar prorramımıza katılan misafirlerimize ve köylülerimize  davetimize iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim.

Böyle nezih bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum Allah birlik beraberliğimizi bozmasın diyerek sözlerini tamamladı.