Kanal 28 Televizyonu 1. kuruluş yılı dolayısıyla Eyüp Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kısa bir zaman içinde yıldızı parlayan ve yoluna emin adımlarla yoluna devam eden Kanal 28 Televizyonuna destek vermek amacı ile dayanışma gecesinde bir araya gelen Giresun camiasının kanaat önderleri, iş adamları, siyasetçiler, STK temsilcileri, sanatçılar, medya mensupları ve davetliler bölgenin güçlü sesi Kanal 28 Televizyonuna sahip çıkılacağını belirttiler.

Kanal 28 Dayanışma Gecesi, zengin kültürel programıyla davetlilere ve izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Giresunlu yerel sanatçılar birlik ve beraberlik mesajları vererek birlikte sahne aldılar ve birlikte seslendirdiği parçalar ile büyük alkış topladılar.

Geceye25. Dönem Ak Parti Giresun Milletvekili Turhan Alçelik, BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Ak Parti Giresun Eski İl Başkanı Ayhan Akten, Giresun Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Kuğu, KARKON Başkanı Sıtkı Ada, KASTOP Başkan Yardımcısı Halil Kütük, Görele Eski Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Başkan Vekili İbrahim Balcıoğlu, Giresunspor Eski Başkanları Osman Çırak ve Ömer Ülkü,çok sayıda STK temsilcisi katıldı. Giresun Federasyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise canlı telefon bağlantısı ile geceye katıldı.

Gecede emeği geçenlere Kanal 28 Televiyonu yönetim kurulu başkanı cemal Akkaya, yönetim kurulu üyeleri Dilaver Yüksel ve Sami Aydın plaket verdiler.