Gebze Organize Sanayi Bölgesi(GOSB) içinde yapımı tamamlanan Meydan Binası Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı açılış töreni ile hizmete girdi.



Açılışa törenine ayrıca Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, GOSB Başkanı Adil Kanıöz, Koçel Çelik eşya San. Tic Ltd Şti Sahibi gururumuz Metin Koç ve çok sayıda iş adamı ile çok sayıda davetli katıldı.Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, binanın GOSB’a değer katacağını belirterek, “Meydan Binası çok iyi bir tesis olmuş. Binanın yapımında emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Meydan Binasının açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasından Bakan Işık ve beraberindekiler Meydan Binası gezerek yetkililerden bina hakkında bilgi aldı



OSB’LERE VE YERLEŞKELERE HİZMET VERECEK

Öte yandan GOSB’un merkezinde konumlanmış, hem GOSB’a hem de çevresindeki diğer OSB’lere ve yerleşkelere hizmet verecek olan bina, çalışanların farklı ihtiyaçlarına cevap vermesi amacıyla inşa edildi. GOSB Meydan Binası’nda; cafe, restoran, büfe, eczane, turizm acentesi, fotoğraf atölyesi, banka şubeleri, finansal kiralama, ürün showroomları, hidrolik, pnömatik, araç kiralama, baskı merkezi, gayrimenkul firmaları hizmet verecek. Projenin amacı, GOSB’a yaraşır bir sosyal rekreasyon alanı oluşturmak.



Sanayi Bakanı Fikri Işık ve Bakanlık kurmayları ile birlikte Katılımcı iş adamlarının GOSB AVM de açılan Koçel Çelik eşya San. Tic Ltd Şti nin ürün showroomu ile ilgilenip özel ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Ziyaret sırasında Metin koç sanayi bakanın Sayın Fikri ışık’a ürünler hakkkında bilgi verdi ‘Ürünlerimiz sanayide mavi yakalı personelin kullandığı metal mobilyalardır ve bu ürünler daha 10-15 yıl öncesine kadar yurtdışından ithal ediliyordu fakat biz bugün 15-20 ülkeye ihraç eder duruma geldik’dedi..