Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9/C sınıfı Rehber Öğretmeni Vahit Koç ve Erol Küçük rehberliğinde Kovanlık Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Küçük’ün daveti nedeniyle Paşakonağı yayla gezisi düzenlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Küçük öğrencilerle tek tek ilgilendi ve öğrencilere köfte ikramında bulundu.Gezinin sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin simalarında tatlı bir tebessüm ve şirin bir gezi yorgunluğunun izleri fotoğraf karelerine kazındı.

Okul Gezi Kulübü Öğretmeni Erol Küçük’ün koordine ettiği okulun yıl sonu Paşakonağı Yayla gezisi, öğretmen ve 9/C sınıfı öğrencilerin katılımıyla geçtiğimiz Pazar günü  Paşakonağı Yaylasına gidilerek gerçekleştirildi.

Okul Gezi İnceleme Kulübü Başkanı Erol Küçük’ün sorumluluğunda  9/C Sınıfı öğretmeni Vahit Koç nezaretinde gidilen Paşakonağı Yaylasında öğrenciler ve öğretmenler bir eğitim-öğretim yılının yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu attılar. 

Günün sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin simalarında tatlı bir tebessüm ve şirin bir gezi yorgunluğunun izleri fotoğraf karelerine kazındı.