Bulancak Ülkü Ocakları tarafından Bulancak Otogar Düğün salonunda ''Ülküde Birlik,Ülkede Birlik'' gecesi düzenlendi.

Ülkücü sanatcılardan Ali Kınık söylediği birbirinden güzel türkülerle herkesi çoşturdu. Bulancak ,Giresun ve diğer ilçelerden gelen ülkücülerin büyük ilgi gösterdiği konserde salon tıklım,tıklım doldu.Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başlayan programda Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı tanju Alparslan gençlere seslendi.

Alparslan''Gün artık uyanık olma günüdür.Birlik ve beraberliğimizin bölünmeye çalışıldığı bu ortam da bizler düşen görev ülkü ocaklarında aldığımız Türklük gururu ve şuuru,İslam ahlak ve fazileti yolunda ilerlemek ve bin yıllık kardeşliğimize sahip çıkmaktır.Gün ülküde birlik,Ülkede Birlik zamanıdır.

Biliniz ki birlikte rahmet,ayrılıkta azap vardır.Sonra konuşmacı olarak Avukat Necmettin Kesik,Mhp İl Başkanı Orhan erzurumlu,Giresun Ülkü ocakları Başkanı Ertuğrul Gazi Konal'ın konuşmalarından sonra ünlü sanatçı Ali Kınık''Bozkurt Ali'' tezahuratları arasında sahne aldı.Birbirinden güzel parçaları salondaki kalabalık izleyiciler ile birlikte söyledi.Zaman,zaman salonda izdiham yaşandı.Yaklaşık 4 saat süren konserde ülkücüler Ali Kınık2ın söylediği parçalar ile çoştu.

Bulancak Otogar Düğün salonunu dolduran yüzlerce kişi, sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Konsere “Son Bir Defa” adlı türkü ile başlayan ve “Ali Ayşe’yi Seviyor”, “Bu Şarkı Senindi Unutma”, “Çal Kemancı” gibi birçok sevilen türküsüyle devam eden Ali Kınık, “Türkiyem” şarkısı ile de muhteşem bir kapanış yaptı. Gençlerin sevgilisi Ali Kınık, okuduğu Kerkük şiiri ile de vatandaşların gönüllerini dağlarken “Kerkük Türk’tür, Türk Kalacak” sloganları salonu inletti.

Konser sonrası sanatçı Ali Kınık’a Bulancak MHP İlçe Başkanı FatihEmecen,Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Tanju Alpaslan tarafından plaket takdim edildi. Kendisine gösterilen sevgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ali Kınık, Bulancak'ın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ve burada ikinci kez olmaktan gurur duyduğunu belirterek, kendisinin burada olmasını sağlayan Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Tanju Alparlan'a teşekkür etti.

Konsere Bulancak Ülkü Ocakları,Giresun Ülkü Ocakları,Tirebolu Ülkü Ocakları,Şebinkarahisar Ülkü Ocakları,Piraziz Ülkü Ocakları,Beşikdüzü Ülkü Ocakları,Giresun MHP İl Başkanı Orhan Erzurumlu,Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Gazi Konal,Giresun Türk Eğitim Sen Başkanı Arif Çetinkaya,Bulancak CHP İlçe Başkanı Reşat Özdemir,Bulancak Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Karataş,Bulancak Alperen Ocakları Başkanı Uğur Aksu,Bulancak Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Alparslan,Giresun Ülkü Ocakları 2.başkanı Hakan Gülenç,Piraziz MHP İlçe Başkanı Atılay Altunköse ve çok sayıda gençler katıldı.