Durakta bekleyen yolcuları almak için yavaşlayan metrobüsle kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

BARİYERLERİ PARÇALAYIP METROBÜSLE ÇARPIŞTI

Edinilen bilgiye göre, 06.00 sıralarında D-100 karayolu Avcılar istikametine otomobiliyle seyir halinde olan Levent Ünal (24), henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobilin kontrolünü kaybetti. Hızla savrulan otomobil, bariyerleri parçalayarak Avcılar - Edirnekapı seferini yapan metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu hurdaya dönen otomobilinde sıkışan Ünal feci şekilde hayatını kaybetti. Ünal'ın cenazesi olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu hurdaya dönen otomobilden çıkartılabildi. Metrobüs sürücüsü Yavuz Aygünruklar oluştu ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Aygün 'Oldukça hızlıydı. Zaten herşey bir anda oluverdi' şeklinde konuştu. Metrobüs'ün durakta bekleyen yolcuları almak için hızını oldukça düşürmesi ise bir faciayı önledi. Metrobüs içerisinde ve durakta bekleyen yolcular şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

ACI HABERİ VERMEK ARKADAŞINA DÜŞTÜ

Hayatını kaybeden Levent Ünal'ın olay yerine gelen arkadaşına ise acı haberi ailesine söylemek düştü. Ünal'ın otomobilde bulunan telefonunun çaldığını fark eden arkadaşı Efe Çelik telefona cevap vererek aileye acı haberi verdi. Çelik aileye 'Levent bir trafik kazası geçirdi. Başınız sağ olsun' diyerek acı haberi verdi.

TRAFİK FELÇ OLDU

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Avcılar istikametine oluşan trafik yaklaşık iki saat tek şeritten sağlanabildi. Metrobüs yolundaki kaza nedeniyle metrobüs seferleri de tek şeritten sağlanabildi. Karayolunda onlarca araçlık kuyruklar oluştu.Trafik, kazaya karışan metrobüs ve otomobilin olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.