Bursa'da tezgahtarlık yaptığı nalbur dükkanının önünden geçen kadınları takip eden ve ara sokaklarda elle taciz ettikten sonra cinsel organını gösteren 29 yaşındaki T.A.'yı, olayı araştıran kadın polisler yakaladı.

İddiaya göre Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bir nalbur dükkanında tezgahtar olarak çalışan bekar T.A (29), dükkanın önünden geçen kadınları takip ediyordu. Ara sokakta kıstırdığı kadınları elle taciz eden zanlı, daha sonra cinsel organını göstererek olay yerinden uzaklaşıyordu.

Aynı bölgedeki 4 ayrı taciz olayıyla ilgili Bursa polisine gelen şikayetler üzerine Asayiş Şubesi ekipleri bölgeyi mercek altına aldı.
Bölgeye kadın polislerden oluşan özel ekipler koyan polis, zanlının harekete geçmesini beklerken, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarında saatler süren inceleme yaptı. Bu inceleme sonuç vermezken, önceki gün evine gitmekte olan bir kadın, 155 Polis İmdat hattını arayarak kendisini daha önce taciz eden sapığın yine peşinden geldiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polisler, kendilerini fark edip kaçan zanlının eşkalini belirleyerek, çevrede yoğun bir arama başlattı.

Bu sırada kadın polis memurları T.A.'nın eşkale uyduğunu görüp gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Mağdur kadınlarla yüzleştirilen T.A. suçunu itiraf etti.

"Cinsel taciz" suçundan adliyeye çıkartılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.