Olay, saat 01.00 sırlarında bir gecekonduda meydana geldi. Hırsızlık, kaçakçılık ve tehdit gibi 9 ayrı suçtan sabıkalı, işsiz olan Bülent Gezici, Zeynep Gezici ile 11 yıl önce evlendi. Bu evlilikten 5 çocuğu olan Bülent Gezici, 1 yıl önce Filiz Y.’yi eve kuma olarak getirdi. Bir yıldır, 2 kadınla aynı evi paylaşan Bülent Gezici, dün gece nikahlı eşi Zeynep Gezici ile tartışmaya başladı.

Çıkan tartışmadan sonra sinirlenen Bülent Gezici, iddiaya göre Zeynep Gezici’ye "Kumanla yatmaya gidiyorum" diyerek odasına çekildi. Bu sırada sinirlerine hakim olamayıp, kıskançlık krizine giren Zeynep Gezici, eşine ait ruhsatsız av tüfeğini alarak eşiyle kuma Filiz Y.’nin birlikte yattığı odaya daldı. Zeynep Gezici, yatakta yatan eşi Bülent Gezici’yi kalbinden vurdu.

Silah sesini duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Eve gelen ekipler, ağır yaralı Bülent Gezici için ambulans istedi. Gelen ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılmak istenen Bülent Gezici, yolda yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan ve polisteki sorgusunda suçunu kabul eden 5 çocuk annesi Zeynep Gezici, "Bir anlık sinir ve yaşadığım kıskançlık sonucu ne yaptığımı bilemedim. Üzgünüm, böyle olmasını istemezdim. 5 çocuk ortada kaldı" dedi. Gezici, bu sabah Adliye’ye sevk edildi.

Bu arada polisin ifadesini aldığı Filiz Y.’nin de ’hırsızlık’tan sabıkasının bulunduğu tesbit edildi.