Halil Aydın-Gazeteses.com/Türkiye  Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ahmet Özalı Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Türksel ile Başkan Yardımcıları İhsan Şatıroğlu, Hüseyin Öge karşıladı. Özaliİkili  görüşmenin  ardından Osmanlı Ocakları yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya  gelerek sohbet  edip sorularını  cevapladı.

Özal  hayırlı olsun  ziyaretinde yaptığı açıklamada;  
Osmanlı Ocaklarının  vatana  Millete hayırlı olmasını  diledi. Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Biz  1000 yıllık  ecdadın  torunlarıyız  açıklamasında bulundu.  Ülke yönetiminin  kolay olmadığına değinen  Özal şer odakları  tarafından Başbakan ve Cumhurbaşkanı evlatları ve ailesi  ön plana  çıkarılarak yıpratılmak isteniyor, biz bunları yaşadık.

Rahmetli babam bizim çok acımızı çekti. Bu günde  aynı şekilde  sayın  Cumhur başkanımız   evlatları ile  yıpratılmak isteniyor. Bunlar  olmaması gereken  şeyler. Osmanlı  Ocaklarının  ecdadımıza,  geçmişimize sahip çıkması  gerçekten çok sevindirici, ülkemizin,  vatanın, milletin  bölünmez  bütünlüğünün  teminatıdır. Biz Türküyle, Kürdüyle, lazıyla, Çerkeziyle  bölünmez bir bütünün parçalarıyız. Allah yolunuzu açık etsin hayırlı uğurlu olsun, bu yolda  sizlerin yanınızdayım  diyerek  sözlerini tamamladı.

Osmanlı Ocakları Başkanı  Hasan Türkyılmaz yaptığı konuşmada;
Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ı  derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizi kırmayıp davetimize  icabet ettiği için kendilerine çok teşekkür ederim. Bildiğiniz  üzere  ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor.  Biz derneğimizi kuralı 2 ay gibi kısa bir süre oldu. Bizi  destekleyen  binlerce  gönüldaşımızla yola çıktık. İstanbul İl Bakanı olarak İstanbul İl yönetimimizi oluşturduk.  Bütün İlçelerde de,  İlçe Başkanlıklarını açma çalışmalarımız  sürmektedir.

Biz  hiç bir partinin yan kuruluşu  değiliz. Her partiden üyelerimiz bulunmaktadır. Vatanını Milletini seven herkese kapımız  açıktır. Devletimizin  bekasını vatanımızın  bölünmez  bütünlüğünü  korumak için 1000 yıllık ecdadın  torunları olarak  bu yola  çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı  kutlu yolda var olmak istediğimiz  için buradayız. Herkese davamızı  anlatacağız,  Osmanlı  ruhunu  canlı tutacağız.

Eğitim  seminerleri  düzenleyerek  gençlerimizi  bilgilendireceğiz.  Osmanlıcayı tüm üyelerimizin  öğrenmesini  sağlayacağız.  Yeni vizyon  projelerimiz ve  çalışmalarımız  aralıksız sürecektir; diyerek sözlerini tamamladı. Birlikte hatıra  fotoğrafı çekilerek program sona erdi. 

Osmanlı Ocakları Andı

Uhud ‘da okçuyuz biz.
Bırakıp da kaçmayız biz.
Karada Fatih’ iz biz.
Bırakıp da kaçmayız biz.
Türk’de biziz, Kürt’ de biziz.
Zaza’ da biziz, Laz’ da biziz.
Yavuz’ un torunu Osmanlıyız biz.
Arap'da biziz, Çerkez' de biziz.
Alevi’ de biziz, Sünni’ de biziz.
Fatih’ in Torunu Osmanlıyız biz…
Peygamber sancağı Osmanlının bayrağı.
Yeşil Üç Hilal’ ci Ulubatlı Hasanız biz.
Ümmeti Muhammed’ in bekçisiyiz biz.
Kara devirdeki AK Osmanlıyız biz…
Anlımız secde de elimizde vird.
Dilimizde dua, duacıyız biz.
Sözümüzde dua, duacıyız biz.
Zikrimizde dua, duacıyız biz.
Kefenli liderin kefenli askeri.
İhlaslı Osmanlı Ocaklarıyız biz.
Ahlaklı Osmanlı Ocaklarıyız biz.
Şuurlu Osmanlı Ocaklarıyız biz.
İmanlı Osmanlı Ocaklarıyız biz.