Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu," Öğrenciler, öğretmenler ve velilerimiz için uzun bir maraton başlıyor. Yoğun bir temponun beklediği öğretmen ve öğrencilerimize sağlık ve huzurlu bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum. Hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin sorumluluğu büyük. Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak adına öğretmen ve öğrencilerimize önemli görevler düşüyor. Öğrencilerimiz derslerine çok çalışıp başarılı olacaklar öğretmenlerimizde onların yetişmesine tecrübe ve birikimleriyle katkı sağlayacaklar. Biz de İYİ Parti olarak her zaman öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olarak onlara gereken her türlü desteği sağlayacağız. Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın iyi şartlar altında okullarına gitmesi ve sağlıklı bir sınıf ortamında ders görmesi oldukça önemli. Sınıflarımızı ve okullarımızı öğretmen ve öğrencilerimiz için en iyi şartlarda onların kullanımına sunmalıyız." dedi.                                                                                

Sınava hazırlanacak öğrencilere sınavlarında başarılar dileyen Eroğlu, "Uzun bir eğitim ve öğretim yılının ardından 8'nci ve 12'nci sınıf öğrencilerimiz sınavlara girecekleri. Hem lise hem üniversite sınavında ter dökecek olan öğrencilerimizi daha yoğun bir eğitim-öğretim yılı bekliyor. Sınavlara hazırlanacak tüm öğrencilerimiz bu sınavları son şans olarak görmemeli ve düzenli ders çalıştıktan sonra başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını unutmamalıdır" diye konuştu.                                                                                                 
İktidarımızda Köy okulları mutlak surette yeniden açılacak ve tüm eğitim süresi boyunca üniversiteye kadar devletçe kahvaltı ve yemek verilecektir. 
Okulların açılmasıyla çarşı ve pazarda bir hareketlilik yaşandığını ifade eden Eroğlu, "Ancak özellikle kırtasiye ürünleri satan esnafımız zincir marketlerden şikayetçiler. En çok iş yapacakları zamanda büyük marketlerin kırtasiye ürünlerini satması kırtasiyeci esnafımızı mağdur ediyor. Velilerimizin alışveriş yaparken kırtasiyeci esnafını tercih etmelerini istiyoruz. Büyük marketlerin de bu satış düzenine bir an önce son vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

İlköğretimde yeni sistemin detayları belli oldu. Sınavlar kaldırıldı İlköğretimde yeni sistemin detayları belli oldu. Sınavlar kaldırıldı

Ek alanı