Microsoft CSP ürünlerinde dolar kuru 16.99 TL’ye sabitlendi!

Logo Yazılım 2023 ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı Logo Yazılım 2023 ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı

Microsoft Türkiye’nin ticari distribütörleri Arena, Armada ve Logosoft, iş ortaklarını ve müşterileri sevindirecek bir kampanya başlatarak dolar kurunu 16.99 TL’ye sabitledi. CSP modeli altındaki O365/M365 ürünlerin alımında uygulanacak ve KOBİ segmentindeki son kullanıcılara büyük bir maliyet avantajı sağlayacak düşük kur kampanyası 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

Microsoft Türkiye’nin ticari distribütörleri Arena, Armada ve Logosoft, iş ortaklarını ve müşterileri sevindirecek bir dolar kuru kampanyası başlattı. Office 365 ile yeni tanışacak müşteriler için dolar kuru, bu yılın haziran ayı seviyelerine çekilerek 16.99 TL’ye sabitlendi.

Microsoft CSP lisanslama programına dahil NCE (New Commerce Experience) modelindeki ürünlerde yıllık alımlar için geçerli olan kampanya, KOBİ segmenti kapsamında yer alan son kullanıcılara büyük bir maliyet avantajı sağlıyor.

CSP modeli altındaki O365/M365 ürünlerin alımında uygulanacak olan düşük kur kampanyası 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Akademik ve kamu ürünleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecek. Fırsattan yararlanmak isteyenlerin ilgili distribütörlerle veya Microsoft iş ortağıyla görüşmesi gerekiyor. İlgili linkleri aşağıda bulabilirsiniz.