Halil Aydın - Gazeteses.com /  Eyüp’teki STK ve vakıfların yöneticileri ve üyeleri Eyüp Belediyesinin Kurtkemeri tesislerinde düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

Ev sahipliğini Eyüp belediye Başkanı Remzi Aydın’ın üstlendiği iftar programına Eski Avrupa Birliği Bakanı (Ak Parti İstanbul Milletvekili) Volkan Bozkır, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp’teki STK ve vakıfların yöneticileriyle üyeleri katıldı.



İftardan önce İftar alanına gelen Başkan Aydın ve Aykaç tüm masaları dolaşarak STK temsilcileriyle görüşerek, hasbihal edip hatıra fotoğrafları çektirdiler.



Eyüp Belediye Başkanı Av. Remzi Aydın, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada;


Herkesin Bayramını kutlayarak, “Eyüp’te çok bereketli bir Ramazan ayı geçirdik. Hem Eyüp Sultan’da hem de Anadolu’da ve Balkanlarda verdiğimiz iftar programlarımıza binlerce kardeşimiz, hemşehrimiz katıldı.

 Ülkemizde ve dünyada meydana gelen insanlık dışı terör olayları savaşta hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

Eyüp Sultan’dan tüm dünyadaki savaşların sona ermesi, sevgi ve hoşgörü duygularının güçlenmesi için dua ediyoruz” Allah birlik beraberliğimizi bozmasın dedi. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan mübarek Bayramını canı gönlden kutluyorun diyerek sözlerini tamamladı.

 Eski Avrupa Birliği Bakanı (Ak Parti İstanbul Milletvekili) Volkan Bozkır ve Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'ta birer konuşma yaparak  birlik berberlik mesajı verip ülkemizde meydana gelen terör olaylarını kınayıp, tüm müslümanların mübarek Ramazan Bayramını kutladılar.

Ülkemizde terör olaylarında şehit olan Askerlerimiz, Polislerimiz sivil vatandallarımız ve Dünyanın bir çok yerinde şehit olan müslümanlar için kuran tilaveti okundu dualar edildi.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikrte oruçlar açıldı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından proğram sona erdi