Giresun Keşap Halkalı ve Arnavut Köyü Derneği iftarda buluştular.

Halkalı Arnavutköy Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz Giresunluları, Giresun Keşap Halkalı ve Arnavut Köyü Derneği iftarında bir araya getirgi.



Programa Halkalı Arnavut kölülerinin yanı sıra, Eyüp Giresunlular derneği Başkanı İlyas Kayış, Yeşilpınar Mahalle muhtarı İlker Çomak Halkalı Arnavut köy Derneği eski Başkanı Adil Güler ve çok sayıda davetli katıldılar.

Gaziosmanpaşa  Kazımkarabekirde bulunan işletmede nezih bir ortamda misafirlerini ağırlayan Başkan Mustafa Yılmaz; iftar proramına katılan Hemerilerine ve misafirlerine iftar programına iştiraklerinden dolayı teşekkür etti. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, tuttuğumuz oruçlarılarımızı yaptığımız dualarımızı kabul etsin diyerek sözlerini tamamladı.



Halkalı Arnavutköy Derneği kurucu Başkanı Adil Güler Proğramı düzenleyen Dernek Başkanı Mustafa Yılmaza ve dernek yönetimine teşekkür ederek Proğgrama katılan tüm misafirlerin mübarek ramazan ayını kutladı.

Eyüp Giresunlular derneği başkanı İlyas Kayış, Yeşilpınar mahalle Muhtarı İlker Çomak birer konuşma yaparak porgramı düzenleyen Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı. Kuran tilaveveti okundu ve dua edildi. Ardından misafirlere çay ikramında bulunuldu.