Gaziosmanpaşa Sivil İnsiyatif Platformu Gaziosmanpaşa'da iftar verdi. Platform yetkilileri amaçlarının Gaziosmanpaşa da problemleri sivil çözüm ve ortak akılla ilgililere aktarmak olduğunu belirterek bu konuda ne gerekiyorsa yapacağını belirttiler.

 İftara platform kurucuları Fedai KARAKOL Kerem AKPINAR Mehmet Halil HAYTA Abdullah YILMAZ tam kadro katıldılar.

Gaziosmanpaşa Özel orta okulunda verilen iftara çok sayıda davetli katıldığı görüldü. İftara CHP ilçe başkanı Yılmaz Yıldırım,Akparti eski ilçe başkanı İsmail Ergüneş, Belediye meclis üyeleri , Akparti ve diğer siyasi parti eski ve yeni ilce başkan yardımcıları, ile eski ve yeni mahalle başkanlarıda katıldı.


Ayrıca Sgk Müdür yardımcıları. Mumin uluocak,Hasan Öztürk, SGK il Md.yrd. Yakup Özad, Millî Egitim şube müdürü Ahmet duman’da katıldı. Mali Müşavirler ve Gaziosmanpaşa esnafı iştirak ettiler. Samimi bir ortamda geçen program iftardan sonra gecenin geç saatine kadar sohbet şeklinde devam etti.

İftar sonrası platform adına Kerem Akpınar misafirlere hoş geldiniz diyerek platform ve ilçe meseleleri ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında amaçlarının Gaziosmanpaşa’daki siyasilerin aynı masa etrafında birleştirerek ilçe sorunlarına çözüm üretmek olduğunu belirtti. İlçede yönetici nezdinde basit ancak, halk için büyük sorunları olduğunu belirtti.

Bunlar arasında ilçenin giriş ve çıkışlarının belli olmadığını buralara tabela dikilerek bu işin çözüleceğini belirtti. Yine ilçede 16 mahalle olduğunun bu Mahalleler arasında çok nüfus farkı olduğunu belirtti. Bu yoğunluğun hizmeti aksattığını bu aksamanın Yenidoğan ve Karlıtepe mahallesinin birleştirilerek,Karadeniz mahallesinin ise ikiye bölünerek çözülebileceğini belirti.

Ayrıca komşu ilçemiz Bayrampaşa’da Yenidoğan adında başka mahalle olduğu bunun karışıklığa neden olduğunu belirtti. İlçenin İmajın düzelmesi açısından Sarıgöl mahallesinin isminin değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca ilçemizde taşınması gündemde olan kamu kurumlarının taşınmasına mutlaka engel olunması gerektiği belirtildi. Zira kamu kurumların ilçeden gitmesini ilçemiz açısından büyük kayıp olacağı belirtildi. Tüm misafirlere katılımdan dolayı tekrar teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.