Ali LEYLAK-Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - TRAFİK kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın tedavisi sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Faruk Çelik, hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiği Fakıbaba'nın 3 gün sonra taburcu edileceğini söyledi.
AK Parti Milletvekili olan ve 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'nin Şanlıurfa'dan 4'üncü sıra adayı gösterilen Ahmet Eşref Fakıbaba, dün gece Birecik ilçesinde seçim çalışmasından dönerken konvoyunda meydana gelen zincirleme kazada, beraberindeki 5 kişiyle yaralandı.
Halen tedavisi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında süren Fakıbaba’yı eşi Gül Fakıbaba yalnız bırakmıyor. Fakıbaba'yı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa 1'inci sıra milletvekili adayı Faruk Çelik, yoğun bakım ünitesi önüne ziyaretçi defteri konularak geçmiş olsun dileklerinin buraya yazılmasını istedi. Çelik, daha sonra yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren boyun ve vücudunun çeşitli bölgelerinde ezilmeler bulunan Fakıbaba’yı ziyaret ederek eşi Gül Fakıbaba’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Faruk Çelik, kaza sırasında telefonla konuştuğu Fakıbaba’yla birlikte aynı şoku yaşadığını ifade ederek şöyle dedi:
HIZINI DÜŞERMESİ DAHA KÖTÜ SONUÇLARI ÖNLEDİ 
"Şu anda Fakıbaba düne göre durumu çok iyi 3-5 gün müşahede altında kalacak. Travması var kolay bir iş değildir, bir kaza geçirdi. 3-5 gün içerisinde inşallah normal hayatına dönecektir. Yolculuk sırasında telefonla görüşüyorduk. Bu sırada telefon görüşmemizin kesilmesinden, dolayı Fakıbaba şoförüne hızını kesmesini söylemiş. Hızını düşürmesi kazada daha kötü sonuçları engelledi."

FOTOĞRAFLI