Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), () - MANAVGAT Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, dün gece yaşanan darbe girişiminin ardından, bölgede tatillerini geçiren misafirlerin çok sakin olduğunu açıkladı.
MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, bölgedeki otellerde durumun sakin olduğunu ve turistlerin tatillerine devam ettiğini söyledi. Darbe girişiminin ardından yaşanan olaylar nedeniyle turizmde henüz rezervasyon iptallerinin gündeme gelmediğini belirten Başkan Barut, "Bölgemizde tatillerini geçiren misafirlerimiz çok sakin. Onlar da bizim gibi gelişmeleri takip ediyor, bir yandan da tatillerine devam ediyor. Bugün ve yarınki misafir girişleri sıkıntılı. Uçuşlar iptal edildi. Turizm sektörü olarak bu konuyla ilgili girişimlerde bulunuyoruz" dedi.
İNTERNET REZERVASYONLARI DURDU
Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan ise özellikle internet üzerinden yapılan rezervasyonların bıçak gibi kesildiğini kaydetti. Bu durumun önümüzdeki hafta normale dönmesini beklediklerini aktaran Aydoğan, "Bölgemizdeki otellerde durum normal. Herhangi bir ayrılma bilgisi gelmedi. Gerek yerli turistler, gerekse yabancı turistler tatillerine 14 Temmuz'da olduğu gibi devam ediyorlar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI