KAHRAMANMARAŞ'TA TOPRAĞA VERİLDİ
Gaziantep'ten cenazesi alınarak Kahramanmaraş'a getirilen 4 çocuk annesi Huriye Güvenç için Ulucami'de tören düzenlendi. İkindi vakti kılınan cenaze namazına; Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mehmet İlker Çitil, Uğur Dilipak, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Mazhar Bağlı, Mehmet Kasım Gülpınar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile Kilis, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'tan gelen ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Cenazede Huriye Güvenç'in çocukları; 24'üncü dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.
Huriye Güvenç'in cenazesi, Kahramanmaraş Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi. Huriye Güvenç'in çocukları daha sonra taziyeleri kabul etti.

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, ()

FOTOĞRAFLI