İstanbul’un iki yakasını birleştiren konumuyla kolay ulaşım imkanı sunan ve etkinlikleriyle güzel anılara ev sahipliği yapan Tepe Nautilus AVM, Çevre Haftası kapsamında birbirinden keyifli etkinlikler organize ediyor. 5 Haziran’da Doğa İçin Çal grubunun konseri düzenlenirken, 6 Haziran’da minikler Toprağa Dokun Çocuk Atölyesi ile doğayla buluşacak.

Sosyal sorumluluk projeleriyle her zaman dikkatleri çeken Kadıköy’ün hareketli AVM’si Tepe Nautilus, Çevre Haftası’na yönelik ilgi çekici etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Tepe Nautilus AVM, metro ve Marmaray hatlarının buluştuğu Nautilus Meydanı’nda 5 Haziran Cuma günü, saat 18.30’da düzenlenecek ve geçen yıl büyük ilgi gören Doğa İçin Çal grubunun konseri ile ziyaretçilerine çevre için keyifli şarkılar sunacak.

Doğa sorunlarına müzikle dikkat çekmeye çalışan ve 2009’dan beri başarılı çalışmalar gerçekleştiren “Doğa İçin Çal” grubu bu sefer de Nautilus Meydanı’nda Tepe Nautilus misafirleri ile doğa için çalacak. 6 Haziran Cumartesi günü, 13.00 ve 18.00 saatleri arasında da Toprağa Dokun Çocuk Atölyesi etkinliği gerçekleştirilecek.

Çocukların toprakla buluşacağı etkinlikte, miniklerin kendi tasarladıkları saksılara ekecekleri rengarenk çiçeklerle Tepe Nautilus AVM renklenecek. Doğaya yönelik sorumluluk çalışmalarını eğlenceli etkinliklerle sürdüren Tepe Nautilus AVM’ye sizler de davetlisiniz.

www.tepenautilus.com
Bilgi için:
Pelin Ateş [email protected]
0 507 789 89 20