Mustafa ERCAN - Ali Rıza EREN/ERDEMLİ (Mersin), () - MERSİN'in Erdemli İlçesi'ne bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi'nde düzenlenen 5'inci Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali kapsamında sahneye çıkan sanatçı Kıraç, performansıyla hayranlarını büyüledi.
Kızkalesi sahilinde gerçekleşen konserde havai fişek gösterisi ve 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde sahneye çıkan Kıraç, konser alanını dolduran hayranlarını söylediği şarkılarla coşturdu. Ünlü sanatçı çocukluğundan bu yana Kızkalesi'ne gelmeyi çok istediğini, ancak bu hayalinin konser nedeni ile gerçekleştirebildiğini belirterek, tatilcilerin ve mahalle halkının adeta bir cennette yaşadığını söyledi.
Konser sırasında sahneye gelen Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, sanatçı Kıraç'a çiçek, plaket verdi.
TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ
Kaymakam Taştan, Kıraç'a beraberinde getirdiği dev bir Türk bayrağını öperek hediye etti. Bayrağı alan Kıraç ise öperek önce boynuna sardı, daha sonra ise götürmek üzere ekip arkadaşlarına teslim ederek konserine devam etti. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca alanı dolduranlar Kıraç'ın söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek, cep telefonları ile bol bol fotoğraf çekip görüntü alarak, unutulmaz bir gece yaşadı.

FOTOĞRAFLI