Van'da dün meydana gelen ve tüm Türkiye'yi üzüntüye boğan 7.2 şiddetindeki deprem sonrası medyada birbirinden üzücü yorum ve gaflara yol açıyor.

Habertürk spikeri Duygu Canbaş'ın canlı yayında "Tüm Türkiye, her ne kadar Van'dan da gelse haber, üzüldü..." gafının ardından ATV'de bugün yayınlanan ve Tatlı Sert programında Müge Anlı kelimenin tam anlamıyla 'ırkçı' bir söylemle depremde ölenlere saygısızca sözler sarfetti.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Canlı yayında kurduğu cümlelerle büyük tepki çeken Müge Anlı "Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

İşte Müge Anlı'nın sosyal medyada da tepki çeken o sözleri:

"Her fırsatta küçücük çocuklar tarafından taş attırılan polisler, olay yerine gelip ilk müdahale edenlerdi. Mehmetçik... Bizim Selcan'ın erkek kardeşi de Van'da askerlik yapıyor. Ona ve tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyoruz. Allah da askerimize polisimize zeval vermesin. Onlara taş atanların da elleri kırılsın. Canımız istediğinde kuş avlar gibi taş atıyoruz. Dağlarda vuruyoruz. Sonra bir şey olunca da asker gelsin, polis gelsin diyoruz. Dengeleri kuralım. Zor günlerde canım cicim. Kuş avlar gibi avlamayalım bunları. O kadar kolay değil. Herkes haddini bilecek..."